МИРИС И УКУС ДЕТИЊСТВА: Стара, добра слатка посластица - бундевара
ПОСПИТЕ их шећером у праху и уживајте.
Састојци:
* 8 танких кора за питу
* 150 гр шећера
* 4 кашике гриза
* 1 кесица цимета
* уље
За посипање:
* шећер у праху
Припрема:
Узети по 2 коре, прву попрскати уљем, преко ставити другу кору, преко ње посути кашику гриза, а затим и рендану бундеву.
Посути са по 3 кашике шећера и мало цимета. Увити у штрудлу и ређати у подмазан плех.
На исти начин припремити још 3 ролнице. Пећи на 200 степени док фино не порумене.
Готове посути шећером у праху.
(Trpeza)
Препоручујемо
СЛАСНО ЈЕЛО КОЈЕ ПОМЕРА ГРАНИЦЕ ДОБРОГ УКУСА: Француски кромпир с луком
11. 03. 2024. у 09:00
СВЕТОГОРСКИ КОЛАЧ: Спој чоколаде и поморанџе - богат укус који осваја
08. 03. 2024. у 11:00
"УЧИНИЋЕМО СВЕ ДА СЕ КАО ЗЕМЉА УЗДИГНЕМО ПОСЛЕ ОВОГ УЖАСА" Вучић положио цвеће у школи "Владислав Рибникар" (ФОТО)
ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић положио је цвеће у школи "Владислав Рибникар" на годишњицу убиства девет ученика и радника обезбеђења ове школе.
03. 05. 2024. у 07:26
САД И ТЗВ. КОСОВО ХОЋЕ ДА ИМА СОПСТВЕНУ СРЕБРЕНИЦУ! Председница лажне државе у перфидној игри оптужила Београд
ПРЕДСЕДНИЦА лажне државе Косово Вљоса Османи, и поред тога што још нису прескочили последњу станицу ка чланству у Савету Европе - гласање на Комитету министара 17. маја најављује да ће породице несталих моћи да туже Србију Европском суду за људска права за повреду права на живот њихових најмилијих.
29. 04. 2024. у 07:00
ПОСЛЕ ОПТУЖБИ ДА КРИЈЕ НАЦИОНАЛНОСТ И ВЕРОИСПОВЕСТ: "Ја сам Српкиња, крстићу сина у Храму!" Маја Беровић о ПРАВОМ имену и пореклу
"ЈА САМ Српкиња и поносим се тиме!"
01. 05. 2024. у 13:14
Коментари (0)