АКО ТОЛИКО ПРЕЗИРУ ДВОР, НЕКА ВРАТЕ ТИТУЛЕ: Због скандалозних изјава, Хари и Меган су сада у немилости краљице

Novosti online

16. 05. 2021. у 23:00

ЗА скандалозни интервју код Опре Винфри говорили су "сваког чуда три дана доста", међутим, месеци су прошли, а бура не јењава.

АКО ТОЛИКО ПРЕЗИРУ ДВОР, НЕКА ВРАТЕ ТИТУЛЕ: Због скандалозних изјава, Хари и Меган су сада у немилости краљице

Фото: ЕПА

На све то, додатни потези и изјаве Меган и Харија само су још више дизале прашину, а иако су многи мислили да ће се страсти смирити након сахране смрти Филипа, то не само што се није десило, већ су додатно распламсане, поготово након гостовања принца Харија у једном подкасту. Након нових скандалозних изјава, краљевска породица планира да тражи од Харија и Меган да се одрекну титула - како кажу, што је много, много је.

Оно што је, по свему судећи, прелило чашу јесте Харијево критиковање принца Чарлса као оца, а довео је у питање и краљицу Елизабету и принца Филипа у улози бабе и деде.

- Људи су шокирани што је принц Хари ово урадио краљици - и то одмах по смрти принца Филипа. Шокантно је то што је у целу причу увукао и покојног деду. Принц Хари је много пута до сада напао двор говорећи да му је краљевска породица нанела много бола. Ако толико презире двор, време је да врати титулу. Време је да сада више буду само Меган и Хари, без титула. Ако одбију да се одрекну титула, мораће да објасне зашто - кажу извори са двора.

Иначе, цео сукоб настао је око месец дана по смрти принца Филипа, када је Хари изјавио да су се он и Меган одселили у Калифорнију да "прекину циклус генетског бола".

Фото: Принтскрин

- Отац ме је третирао на исти начин на који је и он третиран. Ту је много породичног наслеђа у виду бола. Зар смисао живота није прекинути те породичне циклусе који нису добри? - изјавио је Хари. Он је рекао и да сада, као отац једног детета док је друго на путу, размишља о родитељству и жели да прекине циклус васпитавања и одрастања кроз који је његова породица прошла.

- Сећам се очевих прича о школи у Шкотској, у том периоду био је врло несрећан. Синуло ми је - знам да је та његова несрећа повезана са одлуком његових родитеља. Дакле, он је мене третирао на начин на који је знао, како је научио од својих родитеља. Дакле, сада је на мене ред да исправим те грешке - рекао је Хари, додавши да је његов живот у краљевској породици био нешто "између Трумановог шоуа и заточеништва у зоолошком врту".

- Видео сам како све изгледа иза кулиса, живео сам тај живот. Знам како функционише "фирма" и не желим да будем део тога - рекао је Хари.

Фото: АП

Блиски пријатељ принца Чарлса овако је прокоментарисао за медије Харијеве нападе:

- Ако ћемо Харијевом логиком третирања краљевске породице као "обичне породице", онда је принц Чарлс самохрани отац који је само давао све од себе. Харију су пуна уста саосећања, а он сам нема ни мрву саосећања за свог оца, нити за баку која је недавно изгубила човека свог живота.

Да ли ће се цела ситуација смирити, или је ово заиста кап која је прелила чашу, остаје нам да видимо, али не сумњамо да ће у једном тренутку и краљевски двор морати јавно да иступи и прокоментарише сва дешавања.

Фото: ЕПА

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)