ИЗРАЕЛ НАЈАВИО ВЕЛИКУ ОДМАЗДУ: Објављена лица челника ХАМАСА уз поруку - "Никада више неће планирати ниједан терористички напад"

Новости онлајн

13. 05. 2021. у 17:36

ЕСКАЛАЦИЈА сукоба између Газе и Израела настављена је и данас. Сирене за узбуну оглашавају се од ране зоре, а број жртава расте.

ИЗРАЕЛ НАЈАВИО ВЕЛИКУ ОДМАЗДУ: Објављена лица челника ХАМАСА уз поруку - Никада више неће планирати ниједан терористички напад

Фото: Твитер/@IDF

Хамас твди да је испалио на десетине ракета широм Израела. Портпарол изралеске војске Хидал Зилберман најавио је да ће планови за могућу копнену инвазију на појас Газе бити представљени Генералштабу Израела на одобрење.

Израелске одбрамбене снаге редовно се оглашавају на Твитер профилу. У последњој објави, најавили су велики одмазду за све нападе ХАМАСА, притом објављујући идентитете највиших челника ХАМАС-а.

- Ово су лица неких од највиших челника Хамаса и Исламског џихада и терориста. Они су били одговорни за ракетне нападе на Израел у последња 72 сата. Никада више неће планирати ниједан терористички напад - написано је у објави израелске армије.

Све детаље пратите у блогу уживо КЛИКОМ ОВДЕ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)