БИЗАРНИ ДЕТАЉ ИЗ БРАКА БИЛА ГЕЈТСА: Има чудан однос са једном женом - да ли је то узрок развода са Мелиндом?

Новости онлине

05. 05. 2021. у 15:08

ПОСТОЈИ велики број непознаница у вези са браком Била и Мелинде Гејтс, и многи су остали у шоку након што је пар објавио да се растаје после 27 година.

БИЗАРНИ ДЕТАЉ ИЗ БРАКА БИЛА ГЕЈТСА: Има чудан однос са једном женом - да ли је то узрок развода са Мелиндом?

Фото: AP Photo/Jacquelyn Martin

Текст магазина Тајмс из 1997. године поново је изазвао велику пажњу јавности, пре свега због детаља о бизарном односу који је Гејтс задржао са својом бившом девојком Ен Винблад.

Бил и Винбладова су раскинули 1987. године, зато што је пет година старија жена желела брак, док милијардер није био спреман на такав корак.

Гејтс је наставио да се виђа са Ен након што је оженио Мелинду, и сваке године без изузетка је летовао са њом. Многи спекулишу да је то био договор који је постигао са својом супругом.

Сваког пролећа Гејтс и Винбладова проводе неколико дана у њеној викендици у Аутер Бенксу у Северној Каролини. Тамо се углавном возе по брдским пределима, пуштају змајеве и шетају плажом.

Њих двоје су толико блиски до те мере да је Гејтс тражио допуштење од Винбладове пре него што је запросио Мелинду!

Подсећамо, Мелинда и Бил Гејтс су раније ове недеље објавили да се разводе након што је њихов брак “бесповратно сломљен”, али су потврдили да ће овоје наставити рад у Гејтсовој фондацији без обзира на растанак.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)