ОВО ЈЕ ЋЕРКА БИЛА ГЕЈТСА КОЈА ЋЕ НАСЛЕДИТИ 130 МИЛИЈАРДИ: Џенифер се огласила након развода родитеља, а ево чиме се бави (ФОТО)

Novosti online

05. 05. 2021. у 10:32

НАЈСТАРИЈА ћерка Била и Мелинде Гејтс, Џенифер, прва се огласила на друштвеним мрежама поводом развода родитеља.

ОВО ЈЕ ЋЕРКА БИЛА ГЕЈТСА КОЈА ЋЕ НАСЛЕДИТИ 130 МИЛИЈАРДИ: Џенифер се огласила након развода родитеља, а ево чиме се бави (ФОТО)

Foto: AP Photo/Nati Harnik, File/Принтскрин Инстаграм

Иако се не појављује у медијима, после информације да се чувени пар филантропа растаје, Џенифер је заинтригирала медије јер ће од оца наследити 130 милијарди долара.

Она је навела да је ово теђак период за целу породицу и додала да "и даље учи како да се носи са својим, као и емоцијама осталих чланова породице".

Џенифер је истакла да неће даље коментарисати развод својих родитеља и напоменула да је захвална свима који су јој упутили речи подршке.

Џенифер Гејтс (25), као и њен брат Рори и сестра Фиби, морала је да прати строга правила оца и мајке током одрастања, па је тако синовима и ћеркама Била Гејтса било забрањено да користе телефон до 14 године. Акценат у њиховој породици је стављен на образовање, па је најстарије дете Била Гејтса дипломирало на Станфорду 2018. године, одсек биологија. Џенифер у интервјуу за "Сиделинес Магазине" рекла је да ју је дечји педијатар инспирисао да своје образовање усмери у правцу медицине.

Поред високог образовања Џенифер је велики љубитељ коња и коњских трка. Отац због велике пасије према коњима ћерки је купио имање у Велингтону на Флориди које је коштало око 37 милиона долара, пише "Бизнис инсајдер".

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)