ПРОФЕСОРКА СПАВАЛА СА УЧЕНИЦИМА: Дете остављала у колима, па одлазила да води љубав са малолетницима - осуђена на четири године затвора

Novosti online

03. 05. 2021. у 18:17

У ТЕКСАСУ је професорка Ешлин Бел ступила у везу са тројицом ученика у школи, а на састанке са њима је водила своје дете.

ПРОФЕСОРКА СПАВАЛА СА УЧЕНИЦИМА: Дете остављала у колима, па одлазила да води љубав са малолетницима - осуђена на четири године затвора

Фото: Полиција

На суду је рекла да није знала да ради нешто противзаконито. Такође је мислила да су њени „љубавници“ већ одрасли, наводи The Sun.

Интимни састанци са два 17-годишњака и једним 16-годишњаком одвијали су се од августа 2019. до маја 2020. године.

Полиција је постала свесна шта се дешава након што је један од наставника чуо тинејџере како причају да је професорка затруднела са неким од њих.

Седамнаестогодишњи ђак је касније изјавио да није отац детета, пошто су с њом спавали и други ученици. Према његовим речима, она га је одвела до своје куће, где је имала секс с њим. На задњем седишту аутомобила налазило се њено дете које је оставила да спава пре него што је кренула у спаваћу собу са ђаком. Други ученик рекао је истражитељима да је ступио у везу са учитељицом када му је она постала тутор. Према речима 16-годишњег учесника у случају, први пут је спавао са њом након фудбалске утакмице у новембру 2019. године.

Иако је старосна доб за пристанак у Тексасу 17 година, просветни радници не могу имати интимне односе са ученицима уколико нису у браку.

Професорка је осуђена на четири године затвора.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)