МУКЕ ПАРИЖАНА: Због затворених кафића редови испред јавних тоалета све већи - Ко не може да чека, сналази се на други начин

Novosti online

03. 05. 2021. у 07:53

У ПАРИЗУ се стварају све већи редови испред јавних тоалета од када су затворени кафеи и ресторани због епидемије вируса корона.

МУКЕ ПАРИЖАНА: Због затворених кафића редови испред јавних тоалета све већи - Ко не може да чека, сналази се на други начин

Фото: ЕПА

- Постало је веома компликовано, посебно кад сте женско и морате да чекате у реду - рекла је једна Парижанка и додала да је раније било довољно отићи у неки кафе и питати конобара да ли је дозвољено да се иде у тоалет и поред нарученог пића.

Друга Парижанка испричала је Франс пресу да сада треба ходати и тражити први јавни тоалет или трпети до повратка кући.

Грађани испред јавних тоалета чекају 20 до 30 минута.

У Паризу постоји око 435 јавних тоалета са аутоматским чишћењем, а градске власти су поставиле око 50 додатних писоара намењених мушкарцима.Неки Парижани су признали да не могу да траже тоалет или да чекају у реду, већ се определе за прво дискретно место иако је то забрањено.

Франс прес у својој репортажи закључује да ће отварањем тераса кафеа 19. маја и отварањем ресторана 9. јуна то деликатно питање бити решено.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)