НОВИ СКАНДАЛ У КРАЉЕВСКОЈ ПОРОДИЦИ НА ПОМОЛУ? Принц Хари неће одати почаст мајци - "Нека престану да глуме жртве"

Новости онлине

01. 05. 2021. у 19:12

ДОЛАЗАК принца Харија у Велику Британију, на откривање споменика његовој мајци принцези Дајани, доведен је у питање због раскола у краљевској породици.

НОВИ СКАНДАЛ У КРАЉЕВСКОЈ ПОРОДИЦИ НА ПОМОЛУ? Принц Хари неће одати почаст мајци - Нека престану да глуме жртве

Фото: АП

Иако су сви били уверени да ће се принчеви Вилијам и Хари заједнички појавити на откривање статуе у јулу ове године, стручњаци сматрају да је то мало вероватно, пише британски "Сан".

Стручњаци сматрају да ће то довести до додатног захлађења у односима међу члановима краљевске породице, пре свега Харија и Вилијама.

Браћа су се удаљила након Харијевог пресељења у САД и сензационалног интервјуа са Опром Винфри, у којем је открио да су се поједини чланови краљевске породице понашали расистички према Меган Маркл.

Врата за помирење су отворена током сахране принца Филипа, када је Хари виђен како ћаска са Вилијамом и оцем Чарлсом.

Ипак, стручњаци, укључујући и новинара који пише о краљевској породици Фила Дампиера, сматрају да су ти разговори били далеко од ћаскања. Он наводи да је разговор два млада  принца био веома напет, али да ипак представља први корак ка помирењу.

- Хари и Меган сада имају све што пожеле. Сина, ћерку на путу, слободу од стега краљевске породице... Али вођење рата са Виндзором је непотребно и контрапродуктивно. Требају да наставе са својим животима, и да престану да глуме жртве - рекао је Дампиер.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)