ТРАЧАК НАДЕ ЗА КРАЉЕВСКУ ПОРОДИЦУ? Принц Хари је брату дао непроцењив поклон!

Новости онлине

30. 04. 2021. у 20:41

НОВИ документарац о краљевској породици открио је како се принц Хари несебично одрекао вереничког прстена своје мајке, принцезе Дајане.

ТРАЧАК НАДЕ ЗА КРАЉЕВСКУ ПОРОДИЦУ? Принц Хари је брату дао непроцењив поклон!

Фото ЕПА

Разлог је веома емотиван, а то је како би га његов брат Вилијам могао дати својој тадашњој вереници Кејт Мидлтон.

Наиме, након што је принцеза од Велса погинула у аутомобилској несрећи у Паризу 1997. године, принц Чарлс допустио је својим синовима да одаберу комаде из њене колекције накита које ће чувати. Верује се да је сафирни прстен припао Харију, док је Вилијам одабрао златни Картијеов сат.

У документарцу "Дајанина прича", бивши принцезин батлер Пол Бурел објаснио је да је, недуго пре него што је принц Вилијам запросио своју данашњу супругу Кејт, пре 10 година, млађи брат Хари понудио старијем да својој вереници поклони мајчин прстен.

- Тај ће прстен једног дана сести на престо. Хари се одрекао свог драгоценог блага. То је несебнично, љубазно и тачно оно што је Дајана била - додао је Бурел.

Прстен је састављен од 12-каратног овалног плавог сафира, окружен је са 14 пасијанса и постављен у 18-каратно бело злато.

Тако прстен који је Хари добио у наследство није могао отићи на руку његове данашње супруге Меган Маркл, али зато се побринуо да и Меган има комад из Дајанине колекције. Сам је, наиме, дизајнирао веренички прстен користећи два дијаманта која су припадала његовој мајци уз средишњи камен из Боцване где су били заједно на одмору.

(СрбијаДанас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)