ИСПЛИВАЛЕ ШОКАНТНЕ ФОТОГРАФИЈЕ БИЛА КЛИНТОНА: Педофилски скандал тресе САД (ФОТО)

Novosti online

25. 04. 2021. у 21:13

ДА постоји веза између бившег председника Америке Била Клинтона и педофила Џефрија Епстајна потврђују нове фотографије које су се појавиле у медијима.

ИСПЛИВАЛЕ ШОКАНТНЕ ФОТОГРАФИЈЕ БИЛА КЛИНТОНА: Педофилски скандал тресе САД (ФОТО)

Фото: Председничка библиотека

Наиме, фотографије су настале 1993. године а на њима су приказани Клинтон и Епстајн који се смешкају један другоме и рукују.


Подсећања ради, 2020. године објављена су судска документа у којима је забележено сведочење Вирџиније Гуфре, једне од жена које су оптужиле Џефрија Епстајна, америчког финансијера и регистрованог педофила који се убио у затворској ћелији на Менхетну. У тим документима такође је наведено сведочење о познантству Клинтона и Епстајна.


На питање адвоката: "Да ли се сећате да вам је Џефри Епстајн икада рекао да му 'Бил Клинтон дугује услугу?'", Гуфре је одговорила потврдно.

- Сећам се да сам питала Џефрија шта Бил Клинтон ради овде (на острву Епстајн), и он се на то насмејао и рекао да му дугује услуге. Никад ми није рекао које су то услуге - сведочила је Гуфре.

Убрзо потом, потврдила је и да су сексуалне оргије била редовна појава на острву у Епстајновој кући.

Упитана да ли је некада била присутна са Епстајном и Клинтоном на острву, Ђуфре је одговорила:

- Гислејн, Еми, и ту су биле две младе девојке које бих могла да идентификујем. Никад их заиста нисам добро познавала... То су биле само две девојке из Њујорка - одговорила је Гуфре и додала да су сви боравили у Епстајновој кући на острву.

Такође, да је амерички финансијер имао више веза са Клинтоном сведоче различите фотографије које су се појављивале у медијима. Наиме, бивши председник САД је заједно са многим другим познатим личностима више пута путовао у Епстајновом приватном авиону "боинг 727", који је добио надимак "Лолита екпрес", због учесталог довођења очигледно малолетних жена на острво, наводи Њузвик.

Епстајн је 2002. године угостио Клинтона, као и глумце Кевина Спејсија и Криса Такера, на турнеји по Африци. Џефри Епстајн је Била Клинтона назвао "највећим светским политичарем".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (11)