МЕГАН И КРАЉИЦА РАЗГОВАРАЛЕ ПРЕ САХРАНЕ? Британци у шоку, испливали нови детаљи са двора

Novosti online

22. 04. 2021. у 14:54

ИАКО је однос краљевске породице са војводама од Сасекса, а нарочито са Меган Маркл, озбиљно нарушен након интервјуа који су бивша глумица и принц Хари дали Опри Винфи, британски медији пишу како се Меган ипак чула са краљицом Елизабетом пре сахране принца Филипа.

МЕГАН И КРАЉИЦА РАЗГОВАРАЛЕ ПРЕ САХРАНЕ? Британци у шоку, испливали нови детаљи са двора

Фото: Printscreen

Ако је веровати писању магазина "Пипл", Меган се чула са баком свог супруга, и наводно укључила и малог Арчија у разговор како би мало развеселила тужну краљицу. Део британске јавности дочекао је ову вест са одушевљењем, док многи сумњају у племените намере одбегле војвоткиње.

Осим са краљицом, Меган се свакодневно чула и са својим супругом, знајући колико му је тешко пала смрт деде Филипа, али и раздвојеност од ње и сина.

Наводно га је све време уверавала како су она и Арчи добро, како би се бар мало опустио, али је Хари пожурио да се врати својој породици два дана након сахране, а дан пре 95. рођендана краљице Елизабете, који су многи видели као прилику да породица изглади међусобне односе.

Подсетимо, Меган Маркл није присуствовала сахрани принца Филипа, а као разлог наведена је трудноћа војвоткиње. Међутим, појавили су се наводи како бивша глумица није желела да дође на сахрану јер је била сигурна да ће бити у центру пажње, што није желела.

(Стил)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)