КО ЈЕ ПОМИРИО ХАРИЈА И ВИЛИЈАМА? Из Британије испливали нови детаљи о завађеној браћи

Novosti online

19. 04. 2021. у 18:40

ИЗВОРИ блиски британској краљевској породици тврде да је принц Чарлс имао улогу у повезивању Харија и Вилијама након сахране њиховог деде принца Филипа.

КО ЈЕ ПОМИРИО ХАРИЈА И ВИЛИЈАМА? Из Британије испливали нови детаљи о завађеној браћи

Фото: ЕПА

Дики Арбитер, бивши краљичин функционер за односе с јавношћу, у емисији Гоод Морнинг Бритаин рекао је да је Чарлс врло вероватно хтео да његови синови то време искористе за "пробијање леда".

- Вероватно је Чарлс наложио да их не чекају аутомобили како би сви морали заједно да прошетају од капеле до дворца - рекао је Арбитер.

За време сахране Вилијам и Хари су ходали иза ковчега свог деде, али одвојено. Између њих је био рођак Питер Филипс. Међутим, након сахране снимљени су како заједно ходају и разговарају.

Након што су фотографије и снимци сусрета и разговора преплавиле друштвене мреже, многи су уочили занимљив детаљ везан за Кејт Мидлтон због кога сад мисле да је баш она ту била миротворка.

Наиме, Кејт, Вилијам и Хари заједно су се упутили из капеле светог Ђорђа, али у једном тренутку Кејт је остала иза њих и пустила браћу да сама разговарају.

Многи тврде да је то учинила намерно како би их пустила да буду сами и попричају.

(Индекс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)