ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Еколошки протести говоре о Србији

Новости онлине

17. 04. 2021. у 13:59

ОВО много лепо говори о Србији. До пре 5-6 година нико није размишљао о екологији. То значи да су нам се приоритети променили.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Еколошки протести говоре о Србији

Фото: Принтсцреен

Србија је неповратно напредовала. Нећемо да бежимо од одговора, наравно да има политизације у целој причи. Али Влада зато мора да ради вредно и пружи прави одговор, како би показала људима шта све ради да би заштитила људе од нечистог ваздуха.

У Европи има 24 хиљаде мини хидроелектрана, а у Србији свега 90. Неки из Европе финансирају покрете против ходроелектрана, па што их ви не угасите. А од нас ће да траже да их угасимо. А од чега ћемо струју да имамо - упитао је Вучић и поручио да тај филм неће да гледају.

А што се тиче борбе за бољи ваздух у то ћемо да улажемо.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Stole

17.04.2021. 14:51

Zna nas predsednik sve i ima razumevanja za sve probleme,pa cak i ekoloske.Secam se da je jos pre godinu dana pricao o ruskim preciscivacima vazduha,koje treba ugraditi u skole,vrtice i bolnice.Ali trebamo imati i malo strpljenja,jer se trenutno najvise bavio da nam obezbedi vakcine.

Beclija

17.04.2021. 15:22

PISITE MALO O CENTRALAMA U Austriji GDE imate mini hidrocentrale ne znam im broj....ALI ZA RAZLIKU OD OVIH U SRBIJI VODA NE IDE U CEVI NEGO IMAJU SVOJ PRIRODNI TOK I DEO GDE JE CENTRELA JE USMEREN KA NJOJ ... PA OPCIJA DA IMATE POSEBNI TOK IZDVOJEN ALI NE U CEVIMA I IMATE ROBLJI FOND U NJEMU ... a ovi nasi hinplasticnu cev i da ugase ekosistem...

Ivana

17.04.2021. 16:09

Ekološki protesti govore o tome da uvozimo električnu struju, i da kod nas nište nije dobro, da rasprdamo sve resurse u Srbiji koje imamo i razmontiramo hidroeletrane. Naravno da taj film veleizdajnika Srbija neće gledati. Vreme je da se hapsi koji rade protiv interesa Srbije.