"НЕКА СЕ БАЈДЕН НЕ ЗАНОСИ МНОГО": Руски сенатор открио шта се крије иза позива америчког председника Путину

Новости онлине

14. 04. 2021. у 07:46

РУСКИ сенатор Алексеј Пушков посаветовао је америчком председнику Џозефу Бајдену да не буде у заблуди да је он учинио велики поклон Русији предлогом за састанак с руским лидером Владимиром Путином.

НЕКА СЕ БАЈДЕН НЕ ЗАНОСИ МНОГО: Руски сенатор открио шта се крије иза позива америчког председника Путину

Џо Бајден и Владимир Путин / Фото АП

Како објашњава, Бајден је тиме само потврдио значај сарадње с Русијом на међународној арени.

- И нека се не заноси да он држи у својим рукама међународну агенду. Није тако. Бајден је само потврдио да САД не могу без дијалога са Русијом, као и Кином. И без таквог дијалога амерички председник би први изгледао глупо. А ако мисли да тај дијалог води с позиције силе, како воле да кажу у Вашингтону, онда је то трећа заблуда од које ће морати да одустане - написао је Пушков на Телеграму.

Одустајање од заблуда му свакако предстоји, и током самог сусрета с Путином, закључио је сенатор.

Подсетимо, председник САД Џо Бајден позвао је руског лидера Владимира Путина и предложио му је да у наредних месеци одрже састанак у трећој држави.

Портпаролка Беле куће Џен Псаки је саопштила да је за сада рано говорити где ће се самит одржати, али претпоставља да ће то бити на лето.

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Šator

14.04.2021. 08:57

Шта причати са човјеком који каже да си убица, и при томе ничим то не докаже, само изјави... А ако већ хоће разговор, позвати га у: С. Кореју, Иран, Кубуили Венецуелу. Могли би и код нас у С. Митровицу.

Branko

16.04.2021. 11:00

Amerika je veliko zlo, faktor nestabilnosti u svetu, tiranin koji je pokrenuo brojne ratove, izazvao brojne zrtve i razaranja mnogih zemalja i regija. Situacija je vrlo opasna jer Amerika cacka na granicama Rusije i granicama Kine (Tajvan, Hongkong). Udruzuju se s Indijom sa devizom neprijatelji moga neprijatelja su moji prijatelji. Sada vidimo kako je bilo Srbiji devedesetih godina ali Rusija je pretvrd orah i Amerika ce doziveti neuspjeh.