БАЈДЕНОВ ЉУБИМАЦ ИДЕ НА ДОДАТНУ ОБУКУ: Мора да тренира зе Белу кућу

Ј.Ж.С.

13. 04. 2021. у 11:45

МАЈОР, несташни немачки овчар брачног пара Бајден, ускоро ће поновно да напусти Белу кућу да би прошао још један тренинг за псе, како би се што боље уклопио у своју функцију председничког пса.

БАЈДЕНОВ ЉУБИМАЦ ИДЕ НА ДОДАТНУ ОБУКУ: Мора да тренира зе Белу кућу

Фото: Принтскрин

Мајкл Ла Роса, представник за медије прве даме Џил Бајден, рекао је да ће Мајор "проћи додатну обуку која ће му помоћи да се што успешније прилагоди животу у Белој кући", а тренинг би требало да траје неколико недеља.

Прилагођавање на живот у у америчкој председничкој резиденцији досад није била једноставна за младог и несташног њнмачког овчара, кога је породица довела из азила за псе.

У марту је на кратко враћен у њихову породичн кућу у држави Делавер, након што је направио инцидент у Белој кући, и ујео једног од запослених.

Председник Бајден је тада рекао да је његов четвероножни љубимац и пратилац једноставно заузео претерано заштитнички став у свом новом окружењу, увек препуном његових сарадника.

Мајор је дотад већ прошао једну обуку како би се стање поправило, али она је очигледно била недовољна. Упркос Мајоровој одсутности, Бела кућа ће за то време остати у "добрим шапама". Чамп је други немачки овчар председничког пара, старији и очито мудрији, који ће остати у Вашингтону уз своје газде.     

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)