ДУГИН: Запад је машина за геноцид над другим народима и над самим собом, Кина спроводи план заштите од перверзне глобалистичке политике

Novosti online

26. 03. 2021. у 14:21

КИНА покушава да заштити своје грађане од перверзне политике Запада који "самоубиство врши пред целим светом", каже за ФАН филозоф, политиколог и социолог Александар Дугин.

ДУГИН: Запад је машина за геноцид над другим народима и над самим собом, Кина спроводи план заштите од перверзне глобалистичке политике

Фото: Принтскрин/Депоситпхотос/илустрација

Кинески медији су недавно почели да шире информације да је Европска унија започела „геноцид над сопственим становништвом“ уз помоћ миграционе политике, промоције ЛГБТ заједнице и наметања неравноправности полова. Истовремено су пописане државе које „доприносе уништавању беле расе“ у свету: то су Немачка, Финска, Шведска и Луксембург.

Дугин је сугерисао да се „план вређања“ Запада - Европске уније и администрације актуелног америчког председника - већ дуго припремао у информативном пољу Кине.

- Прво, то је због нове стратегије Запада, глобалиста и администрације Бајдена, који су практично прогласили идеолошку, економску конфронтацију против Русије и Кине. Пекинг се припрема за ово и једноставно прихвата изазов. Ако погледате нову америчку доктрину, Русија и Кина су тамо назначени као главни непријатељи. Кина има велики потенцијал за економски и медијски утицај, а Запад ће добити симетрични ударац. У томе нема ништа чудно - рекао је Дугин.

Свет је ушао у тешку, агресивну фазу сукоба униполарног и мултиполарног света, сигуран је саговорник ФАН-а: Вашингтон и глобалистичка европска елита су против Москве и Пекинга. А у рату, као у рату.

- Врло добро разумемо да су током рата неутралне или позитивне информације о непријатељу злочин - нагласио је Дугин.

Истовремено, Дугин се сагласио са аргументима кинеских аутора да Запад пред нашим очима уништава сопствени народ, кршећи људска права и слободе. Стога, они који одлуче да игноришу ове проблеме треба убројати међу издајнике.

- Кина каже да то не може бити тако, и ми морамо то учинити. Ако наши медији не пишу о овоме, то је равно издаји матице у савременој стварности. Запад води геноцид над својим народом, пуштајући мигранте, замењујући људе вештачком интелигенцијом, промовишући идеологију ЛГБТ заједнице - све је то истина - сигуран је Александар Дугин.

Политиколог је дошао до закључка да Европа, изврћући сопствену стратегију развоја, извршава самоубиство.

- Запад је машина за геноцид над другим народима и над самим собом. Пред нашим очима Европа уништава сав остатак човечанства. Запад као цивилизација мора да умре! - филозоф је закључио.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)