ГОРЕ НЕГО ДА СУ ЊЕГА НАПАЛИ: Оштра реакција принца Вилијама на нападе на Кејт - "Неких догађаја се сећамо другачије"

Новости онлајн

20. 03. 2021. у 08:44 >> 08:47

СУДЕЋИ по речима Пени Џунор, која је написала биографије Харија и Вилијама, посебно га је узнемирило то што је Меган Маркл оптужила његову супругу Кејт Мидлтон да ју је расплакала.

ГОРЕ НЕГО ДА СУ ЊЕГА НАПАЛИ: Оштра реакција принца Вилијама на нападе на Кејт - Неких догађаја се сећамо другачије

Фото: EPA

- Вилијам је врло заштитнички настројен према Кејт и уме веома да се наљути. Приказати Кејт у негативном светлу је горе него да сте њега напали - рекла је Пени Џунор.

Подсетимо, Меган Маркл је у интервјуу који су она и њен супруг дали Опри Винфри изјавила како су поједини чланови краљевске породице били забринути за то које ће боје коже бити њихов син Арчи, а говорила је и о томе да је помишљала на самоубиство.

После готово два дана ћутања, напослетку се огласила и Бакингемска палата, изјавом да "им је жао што су Хари и Меган повређени", али и да се "неких догађаја сећају другачије".

Омид Скоби, новинар који је и аутор биографије Меган и Харија, анализирао је део у ком Меган спомиње Кејт Мидлтон, приложивши мејл који је Меган наводно послала запосленима, а у ком каже да "Кад се већ разбацују изјавама, можда КП (Кенсингтонска палата) и призна ко је кога расплакао".

О детаљима Меган Маркл није много говорила у интервјуу са Опром. Рекла је само како је "Кејт била узнемирена због неких хаљина", и како се "после извинила, и све је било у реду".

(Б92)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)