ПРОПЕВАО УБИЦА МАЛЕ МАШЕ! "Ставио сам је у џак, а онда везао каишем" - злочин шокирао целу земљу

Новости онлине

18. 03. 2021. у 11:56

НИКОЛАЈ В. (62) из Украјине, који је ухапшен због сумње да је убио, а можда и силовао седмогодишњу Марију Машу Борисову, у полицији је признао убиство.

ПРОПЕВАО УБИЦА МАЛЕ МАШЕ! Ставио сам је у џак, а онда везао каишем - злочин шокирао целу земљу

Фото: Украјинска полиција

Како су саопштили из полиције, он је до детаља описао злочин.

- Признао је како је тело седмогодишње Маше спаковао у џак, који је потом везао неком врпцом и каишем. Његово признање је важно за истрагу, али ДНК докази су много важнији. Његови биолошки узорци су пронађени на телу убијене девојчице - саопшти је Игор Клименко, начелник полиције.

На званичној Фејсбук страници полиције објављен је део снимка на којем Николај признаје злочин.

Подсетимо, девојчица је нестала 7. марта испред своје куће у послеподневним сатима. Четири дана касније, након интензивне потраге, тело је пронађено у џаку крај штале на једном сеоском имању.

Тело је пронашао власник имања и одмах обавестио полицију.

На телу несрећне девојчице уочени су трагови дављења, а пронађени су и трагови који указују на то да је дете било силовано пре убиства.

Три дана након проналаска тела, полиција је ухапсила Николаја В. због сумње да је починио овај злочин. Он је раније осуђиван због силовања дечака и из затвора је изашао 2005. године.

Украјински медији су писали да је познавао оца девојчице, као и да је малу Машу неколико пута видео.

Приликом привођења, Николај је себи пререзао вене. Срећом, полиција је успела да му спасе живот и тако омогући да робија за стравичан злочин који је починио.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)