МЕСАР ПРОНАЂЕН МРТАВ У ЛУКСУЗНОЈ ВИЛИ ГЛУМЦА: Убиство од пре 20 година коначно добија епилог? (ВИДЕО)

Novosti online

18. 03. 2021. у 00:50

ОСУМЊИЧЕНИ за убиство Стјуарта Лабока (31) у вили британског глумца Мајкла Беримора је приведен пошто је полиција дошла до нових сазнања после ТВ документарца и понуђене награде од 40.000 фунти.

МЕСАР ПРОНАЂЕН МРТАВ У ЛУКСУЗНОЈ ВИЛИ ГЛУМЦА: Убиство од пре 20 година коначно добија епилог? (ВИДЕО)

Фото. Принтскрин

Осумњичени (50), који није именован, је ухапшен у Чешајеру, на северозападу Енглеске, наводи Миррор.

Полиција Есекса наводи да ће детективи ускоро контактирати оне који су били на забави када је Лабок пронађен како плута у базену, током раних јутарњих сати 31. марта 2001. године.

Месар Лабок и осам других људи, укључујући Беримора (68), били су на забави у луксузном дому звезде у Ројдону, у Есексу.

Бивши ТВ презентер Мајкл Беримор је увек негирао учешће у злочину. Он и још двојица мушкараца су ухапшени 2007. године под сумњом да су починили убиство и озбиљан сексуални напад, али су касније пуштени без оптужнице.

Фото. Принтскрин

Стјуарт Лабок

Беримор, тада 49 година, позвао је пар пријатеља и локалаца у своју луксузну вилу. Лабок је пронађен у несвести у базену, а нешто касније је проглашен мртвим у болници. Полиција је утврдила да је претрпео тешке унутрашње повреде. У његовом крвотоку су пронађени алкохол, кокаин и екстази.

Детективка Луси Морис рекла је данас да је помак у истрази дошао пошто је полиција "појачала" награду за нове информације, а то се поклопило са емитовањем документарца у фебруару 2020.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)