ТРУДНУ СУПРУГУ ГУРНУО СА ЛИТИЦЕ: Направио селфи па починио хладнокрвно убиство (ФОТО)

Novosti online

17. 02. 2021. у 19:42

ХАКАН Асал, стар 40 година, ухапшен је због основане сумње да је своју трудну жену Семру, гурнуо са стене док су били на одмору у Долини Лептира близу града Мугла у Турској.

ТРУДНУ СУПРУГУ ГУРНУО СА ЛИТИЦЕ: Направио селфи па починио хладнокрвно убиство (ФОТО)

Фото: Депозит

Хасан, који одбија да призна кривицу и говори да је реч о незгоди, сумњичи се да је своју супругу гурнуо пошто су направили читав низ заједничких фотографија на стени изнад литице.

Претпоставља се да је мотив новац од животног осигурања.

Смрт после сликања

Асал је наводно своју 8 година млађу супругу, која је била у седмом месецу трудноће гурнуо са стене у јуну 2018. И мајка и беба су погинули на месту.

Асал је тврдио да је реч о несрећи, али је пажњу тужилаштва привукло то што је он пожурио да узме новац осигурања одмах по трагедији.

Брат несрећне жене, Наим, је изјавио како је понашање његовог зета после несреће било врло чудно.

- Када смо отишли до мртвачнице, ја и моја породица смо били скрхани тугом. Он није показивао никакав знак туге. Чак није ни лично отишао по тело моје сестре - седео је напољу, у колима.

Он је додао како је његова сестра увек била против узимања зајмова, али се после њене смрти откирло да су на њено име узета чак три зајма, пренео је Дејли мирор.

This is horrible. 💔

Posted by Daily Mirror on Уторак, 16. фебруар 2021.

Аисал се брани како је он заинтересован за екстремне спортове и како му се чинила као добра идеја да има осигурање, али и да се његова супруга осигура.

- Интересујем се за екстремне спортове од 2014. Скакање из падобрана, банџи џампинг скокови, рафтинг... Зато сам осигурао живот и пре него што сам се оженио.

Он одбија да призна кривицу и тврди да се ради о несрећном случају.

- Сликали смо се, моја жена је ставила телефон у свој ранац. Она ми је онда тражила да јој опет дам телефон. Отишао сам да га узмем и чуо је како вришти. Нисам гурнуо своју жену, сама је пала са стене.

Истрага овог случаја још је у току.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)