АМЕРИКА СТАЛНО ПРЕТИ САНКЦИЈАМА: "Изговори су различити, и нису им потребни, измислиће увек нешто"

Танјуг

03. 02. 2021. у 13:48

АМЕРИКА СТАЛНО ПРЕТИ САНКЦИЈАМА: Изговори су различити, и нису им потребни, измислиће увек нешто

Фото: ЕПА

- СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе стално измишљају разноразне разлоге да уведу санкције Русији, и не треба им посебан повод за то, рекла је порптаролка руског министарства спољних послова Марија Захарова, коментаришући изјаву сенатора Мита Ромнија о санкцијама против одговорних за случај осуђеног руског опозиционара Алексеја Наваљног.

 - Зар Американци нису обећали санкције прошле недеље, пре месец, шест месеци? Када чујем то, присетим се сваки пут када су најављивали неке санкције. Успут речено, изговори су различити. И нису им потребни, измислиће увек нешто - , нагласила је Захарова, а пренео ТАС С.

У уторак, Ромни је рекао да ће нове санкције због случаја Наваљни бити саопштене ускоро.

Његова изјава је дошла недуго након што је московски суд одлучио да суспендовану условну троипогодишњу казну, замени затворском казном.

Наваљни ће служити казну у казнено-поправном дому, а провешће две године и осам месеци иза решетака, јер му је урачунато време које је провео у кућном притвору због проневере новца из Ив Рошер козметичке компаније.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Ratko

03.02.2021. 19:40

Kad neko provali sistem koji je baziran na dvojnom informisanju javnosti amerima je odmah neprijatelj izdajnik itd treba ga uhapsit bilo gde da je na planeti zemlji (Asanz-Snouden). Kad se to isto dogodi u bilo kojon zemlji koja je na tapetu amerima a da ne govorimono Rusiji. Odmah se aktivira masinerija sirom sveta koja je u sluzbi amera pocinju pritisci sankcije ludila raznorazna. Ali ovo nije ona Rusija kada su se ameri sprdali sa njom jer je bio njihov miljeni predsednik Jeljcin koji bi po amerima uvek trebalo da bude slican njemu i onda bi oni mogli da se segace sa Rusijom. Na njihovu zalost to je proslost jako ruzna za Rusijuni njen narod. I nece vise biti mogucenda takvi vode Rusiju na njihovu veliku zalost!