КАД ПРВА ДАМА УМЕСИ КОЛАЧЕ: Џил Бајден однела послужење припадницима Националне гарде на Капитолу (ФОТО)

Тањуг

23. 01. 2021. у 01:05

КАД ПРВА ДАМА УМЕСИ КОЛАЧЕ: Џил Бајден однела послужење припадницима Националне гарде на Капитолу (ФОТО)

Фото: Танјуг/АП Пхото

НОВА прва дама САД Џил Бајден ненајављено је обишла Капитол и однела корпе са чоколадним колачима припадницима Националне гарде, захваливши им на тај начин што су бринули о њеној и безбедности чланова њене породице током инаугурације.

На овај начин, како је рекла, она је желела да им захвали у име председника Џозефа Бајдена и целе породице Бајден.

- Бела кућа је за вас испекла чоколадне колаче - рекла је окупљеној групи припадника Гарде Џил Бајден, шалећи се да ипак није могла да каже да их је сама направила, преноси Ројтерс.

Она је испричала и да је њен преминули син Бо био члан Националне гарде армије Делавера и да је провео годину дана у Ираку током 2008-2009. године.

Бо Бајден преминуо је од рака мозга 2015. године у четрдесетшестој години.

- Тако да сам ја мајка Националне гарде - рекла је прва дама САД и додала да ће Национална гарда заувек имати специјално место у срцима свих чланова породице Бајден.

Нен

ајављена посета трупама у Капитолу уследила је након њеног првог изласка као прве даме САД када је посетила кликину која се брине о пацијентима оболелима од ХИВ-а.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Ja sam

23.01.2021. 03:09

Смрт сина им је за сада главни аргумент за све. Човек је председник дан и по, али зато је у том периоду 50 пута споменуто да му је преминуо син. Патетика је најпродаванија роба.

Šator

23.01.2021. 09:16

Како дивно. Поступак пун искрености, љубави и саосјећања. Американци све раде из љубави и искрене бриге, без интереса или задње намјере. Зато већина треба сваке године да добије Оскара за глуму. Одвратни дволични гадови. Уз то и злочинци (што и није чудно обзиром на поријекло).