КО ЈЕ СВЕ "УКРАО ШОУ" ЏОУ БАЈДЕНУ? Рукавице Бернија Сандерса постале хит, инаугурација заказана на концерту Лејди Гаге (ФОТО)

Novosti online

21. 01. 2021. у 00:44

КО ЈЕ СВЕ УКРАО ШОУ ЏОУ БАЈДЕНУ? Рукавице Бернија Сандерса постале хит, инаугурација заказана на концерту Лејди Гаге (ФОТО)

Фото: ЕПА

РУКАВИЦЕ Бернија Сандерса, Лејди Гага која пева америчку химну и даме у љубичастом „украле су шоу“ Џоу Бајдену током његове председничке инаугурације.

Док је цео свет гледао смену на америчком „трону“, корисницима друштвених мрежа најупечатљивији је био Берни Сандерс, односно његове рукавице. Сенатор и несуђени председнички кандидат појавио се у лежерној одевној комбинацији, која је многе подсетила на пензионере у шетњи, али прави хит биле су његове рукавице.

​Огромне шарене вунене рукавице, које је имао на рукама, нису промакле корисницима друштвених мрежа, па су дељене непрестано, а Бернијева слика како седи на инаугурацији постала је интернет „мим“.

​Претходно је велику пажњу привукао наступ Лејди Гаге, која је отпевала америчку химну током инаугурације, користећи златни микрофон.

Тако су неки коментарисали да је „инаугурација заказана на концерту Лејди Гаге“.

Модни детаљи били су у центру пажње, а посебно су се издвојиле Камала Харис, Хилари Клинтон и Мишел Обама, које су носиле љубичасте комбинације.

​Популарна на друштвеним мрежама постала је и млада песникиња Аманда Горман, најмлађа која је икада одржала говор на председничким инаугурацијама.

(Спутњик.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)