ТОТАЛИТАРИЗАМ ЛИБЕРАЛНЕ ЛЕВИЦЕ: Мрачни план Бајденове администрације

Novosti online

20. 01. 2021. у 12:17

ТОТАЛИТАРИЗАМ ЛИБЕРАЛНЕ ЛЕВИЦЕ: Мрачни план Бајденове администрације

AP Photo

ИНЦИДЕНТЕ у Капитолу, нова америчка администрација жели да искористи како би завеле тоталитаризам либералне левице, сматра историчар и публициста проф. др Срђа Трифковић.

- Четири године смо били сведоци континуираног државног удара ,,дубоке државе" против Трампа, чији легитимитет ниједног тренутка није био прихваћен од те нечасне спреге лобистичко-конгресне мочваре у Вашингтону, војно-индустријског комплекса, Вол Стрита и технолошких гиганата из Силиконске долине, подржани мејнстрим медијском машинеријом, било да је реч о миту о руском уплитању у изборе или о апсурдном покушају импичмента због телефонског разговора са Зеленским или због хаоса на америчким улицама, које смо видели прошлог проћела и лета, а који је био приказиван као ,,мирни протести". Након што су украли изборе 3. новембра, на разне начине, о томе ће се тек у пуној мери сазнати истина када, нажалост, вук буде појео магарца, сада желе да искористе збивања од 6. јануара као што је Хитлер искористио паљевину Рајхстага, фебруара 1933. године, месец дана после свог избора за канцелара, да би завели тоталитаризам либералне левице - рекао је проф. Трифковић за тв Пинк.

Данашња Америка личи на ону на уставним темељима установљене републике из 1776. и 1787. године, само онолико колико вампир личи на живог човека, закључио је српски историчар.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)