СНИМИО ОПРОШТАЈНУ ПОРУКУ: Како изгледа Трампов последњи дан у скоро напушеној Белој кући

Танјуг

19. 01. 2021. у 19:41

СНИМИО ОПРОШТАЈНУ ПОРУКУ: Како изгледа Трампов последњи дан у скоро напушеној Белој кући

Фото: ЕПА

У скоро напуштеној Белој кући, окуженој великим бројем припадника безбедносних служби, досадашњи председник САД Доналд Трамп проводи свој последњи дан председничког мандата издајући бројна помиловања.

Очекује се да ће Трамп помиловати око 100 људи, а међу помилованима ће се наћи и лица који су потпуно непозната широј јавности, али су провели дуги низ година на издржавању казни у америчким затворским установама.

Према сазнањима АП из извора блиских Белој кући, Трамп је снимио своју опроштајну поруку америчком народу која ће бити емитована уочи сутрашњег опроштајног скупа у војној бази Ендруз, на Флориди.

Испуњен љутњом и жаљењем због пораза на председничким изборима, Трамп се није појављивао у јавности од прошлог уторка када је отпутовао у Тексас и тамо дозволио медијима да га фотографишу и снимају током обиласка граничног зида према Мексику.

Западно крило Беле куће, где се налази Овална соба, Рузвелтова соба и други председнички кабинети, као и врх администрације председника САД, данас је потпуно испражњено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)