ТУКАО ИХ ЈЕ ДО СМРТИ И ДАВИО: Умро "најгори серијски убица у историји САД", убио 93 жене, нека тела нису никад нађена (ВИДЕО)

Танјуг

31. 12. 2020. у 18:34

СЕМЈУЕЛ Литл, човек којег је ФБИ описао као најгорег серијског убицу у историји САД, умро је у 80. години.

ТУКАО ИХ ЈЕ ДО СМРТИ  И ДАВИО: Умро најгори серијски убица у историји САД, убио 93 жене, нека тела нису никад нађена (ВИДЕО)

Фото: Printskrin Youtube

Литле је умро јуче у калифорнијској болници, саопштило је Министарство за корекције и рехабилитацију те државе, преноси ББЦ.

Служио је доживотну казну због убиства три жене од 2014. године. Али до тренутка своје смрти, признао је да је убио 93 жене између 1970. и 2005. године у 15-ак америчких савезних држава.

Бивши боксер убијао је своје жртве, најчешће проститутке и наркоманке, задајући им јаке ударце или гушећи их.

Полиција верује да су Литлова признања веродостојна и отворила је онлајн страницу на којој су снимци признања убице који је врло прецизно, а понекад и са смешком, причао о убиствима, а бројне жртве још нису идентификоване.

Објављени су и портрети жртава израђени по сећању злочинца у покушају да буду идентификоване.

- Процењено је да су бројне од тих смрти изазване предозирањем или се мислило да се ради о случајним смртима или неутврђеног узрока.

- Нека тела нису никада пронађена -, прецизира ФБИ на својој интернет страници.

Семјуел Литл, познат и као МекДауел, први пут био је ухапшен 2012. у центру за бескућнике због дроге и превезен је у затвор где је анализа његове ДНК расветлила смрт три жене које су до тада биле неразјашњене. Тако је 2014. године осуђен за та три убиства која је починио у Лос Анђелесу између 1987. и 1989. године. Све три жене биле су претучене и угушене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)