„ЖУТА КУЋА” У СИРИЈИ: Све више доказа да Турци ваде органе људима, а потом их убијају смртоносном инјекцијом

Novosti online

27. 12. 2020. у 16:32

„ЖУТА КУЋА” У СИРИЈИ: Све више доказа да Турци ваде органе људима, а потом их убијају смртоносном инјекцијом

Фото: Принтскрин

У АФРИНУ (Сирија) све чешће се читати вести о трговини људским органима.

У граду Азаз, окупираном од стране Турака, јуче је током претреса службених аутомобила на телу младића Хаитхам Хаџ Ал Калила, из града Јараблус установљено да су му украдени су му сви унутрашњи органи, а тело је зашивено од стомака и врата. Возач је одмах ухапшен, како су јавили протурски медији, а преноси сиријски Африн пост.

31. августа 2020. године, Африн пост је писао да су се догодила три ​​слична случаја и потврдио да је међу њима и малолетна девојчица.

Исти медиј је објавио информације о инјекцији која се даје пацијенту и која узрокује мождани удар, а дописник је известио да је Отхман Ахмед (70 година), из села Бурџ Абдалоу у округу Схерава, умро 17. децембра 2020. под мистериозним околностима, и вероватно је убијен због крађе органа.

Репортер је рекао, према речима особља у Војној болници, да се након крађе органа пацијента даје инјекција која пацијенту изазива згрушавање крви и смрт услед можданог удара.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

buki

27.12.2020. 18:44

Ljudožderi su humanitarci za ovakve monstrume. Jedva uspem da mi telefon ne ispadne iz ruke i osećam zastoj u radu srca i drugih organa, dok ovo čitam. Zna li neko, gde je nastala ljudska mutacija sposobna za ovakva nečoveštva (da nije u NDH) i kako te mutante proterati sa planete Zemlje?