СОРОШЕВИ И ГЕЈТСОВИ ЉУДИ У БАЈДЕНОВОМ ТИМУ: Амерички водитељ упозорио народ да стижу тешки дани за САД (ВИДЕО)

Novosti online

05. 12. 2020. у 15:31

СОРОШЕВИ И ГЕЈТСОВИ ЉУДИ У БАЈДЕНОВОМ ТИМУ: Амерички водитељ упозорио народ да стижу тешки дани за САД (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

ПОСЛЕ читавог живота служења Демократској странци, Џо Бајден нема чврста уверења. Не може их имати; странка се превише променила, тврди амерички водитељ Такер Карлсон.

- Модерна Демократска странка више не представља раднике. Сада је финансирају готово искључиво Силицијумска долина и финансијски естаблишмент, класа милијардера - каже Карлсон.

Водитељ каже да су ти финаснсијери Демократске странке чланови интересних група које су се спојиле око одређене расе, пола или сексуалне оријентације.

- Ниједна од ових група не постоји у корист Сједињених Држава. Они постоје само за своју корист. Њихова сврха је врло јасна: да искористе наш политички систем како би прикупили што више новца и моћи за своје чланове и само за своје чланове - објашњава водитељ Фокс њуза.

Онда се Карлсон осврнуо на чланове транзиционог тима Џоа Бајдена.

- У последње три недеље, транзициони тим Џоа Бајдена створио је такозване „тимове за прегледе агенција“ који заиста личе на људе којима Бајден намерава да служи. Ко је у тимовима? Па, ту је Том Саливан, који је међународни порески директор у Амазону. Клар Галагер води глобална партнерства и стратешко планирање за Airbnb. Брендон Белфорд је виши директор у Лифт-у, а ту је Мат Олсен из Убера. Остали чланови долазе из фондације Била и Мелинде Гејтс и Иницијативе Цхан Зуцкерберг. То су људи који дају смернице, између осталог, новом шефу особља Џоа Бајдена, који је и сам годинама лобира у Силиконској долини. Тако милијардери имају пуну заступљеност и ускоро их могу имати много више. Џо Бајден очигледно намерава да запосли човека по имену Патрик Гаспард. Гаспард је био политички директор Барака Обаме, тадашњи амерички амбасадор у Јужној Африци. Међутим, недавно је, и ово вам све говори, Гаспард био председник Фондације отвореног друштва, коју је финансирао Џорџ Сорош - каже Карлсон.

Watch the latest video at foxnews.com

Водитељ упозорава на могући све већи Сорошев утицај у САД.

- Патрик Гаспард би ускоро могао бити амерички секретар за рад, званичник владе. Дакле, ако се питате: „Да ли 90-годишњи левичарски мађарски финансијер има довољно контроле над начином на који моја земља послује?“, Одговор је одлучно „Да“. Џорџ Сорош сада дефинитивно има довољно снаге, много више снаге него ви, сигурно.  У Патрику Гаспарду, Сорош је пронашао некога ко је радикалан као што је он. Пре три године, владајућа странка у Јужној Африци, Афрички национални конгрес, одобрила је план одузимања земљишта пољопривредницима на основу боје коже, а да им то није обештећено. Назвали су то земљишном реформом. Суседни Зимбабве је то већ урадио под крвожедним лудачким вођом Робертом Мугабеом и одмах постао најсиромашнија земља света, убивши притом много људи. Ниједна здрава особа није мислила или мисли да је ово добра идеја. Али Патрик Гаспард је сматрао да је то одлична идеја. Као бивши амбасадор у Јужној Африци, Гаспард је написао чланак у британском Сандеј Тајмсу, одобравајући то - упозорио је Карлсон.

Водитељ је своје излагање закључио питањима: 

- Да ли би овај тренутак могао да постане још изопаченији? Да ли би лаж могла бити очигледнија? Може ли бити више орвеловски? Али није важно шта мислите, тај човек би ускоро могао бити ваш секретар за рад - рекао је Карлсон.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)