МАЈКА ТРОЈЕ ДЕЦЕ СПАВАЛА СА ДЕЧАКОМ (14): Намамила га у собу, а ево због чега је суд ослободио!

Novosti online

04. 12. 2020. у 12:48

МАЈКА ТРОЈЕ ДЕЦЕ СПАВАЛА СА ДЕЧАКОМ (14): Намамила га у собу, а ево због чега је суд ослободио!

Фото: Фејсбук

СУД у Енглеској одлучио је да Теу Винсент (32) из Глочестершира ослободе свих оптужби за аферу с малолетником.

Теа, мајка троје деце, оптужена је да је у октобру 2018. године намамила двојицу дечака у своју кућу, а потом је једног одвукла у спаваћу собу, скинула и са њим имала сексуалне односе. Она је признала да је имала односе са дечаком, али је на суду упорно бранила тиме да је била убеђена да је у питању старији малолетник који има више од 16 година.

Фото: Фејсбук

Откривено је да је дечаке кобног дана пресрела на фудбалском игралишту, које се налази недалеко од њене куће, и позвала их да уђу да се освеже уз чашу воде. Сместила их је за кухињски сто, говорећи како је била убеђена да једног од њих двојице зна, те да је чула да он чека дете. Дечак јој је, наводно, збуњено одговорио да има само 14 година и да још иде у школу, након чега је почела да га испитује о школи, а потом је почела да прича о свом телу.

Убрзо је почела да прича о сексу и да се набацује другом дечаку позивајући га горе у собу. Он је, наводно, кренуо јер је мислио да горе има телевизор или нека конзола. Тада га је Теа увела у своју спаваћу собу и затворила врата. У року од неколико секунди стајала је гола пред њим.

- Тада је дечака оборила на кревет и кренула да иницира секс. Њему је било непријатно, јер је знао да је доста старија од њега - рекао је адвокат на суду.

Он је испричао другару који је био са њим у Теиној кући и још једној другарици шта се догодило и они су га саветовали да се све исприча родитељима, али он то није учинио. На крају су другари све испричали мајци жртве, која се одмах суочила са Теом.

Фото: Фејсбук

Убрзо је ухапшена, а на саслушању је тврдила да су јој дечаци рекли да имају по 16 година. Исте приче држала се и на суду... Иако су сви мислили да је чека вишегодишња робија због сексуалног напаствовања малолетника, испоставило се да је све време причала истину.

Наиме, откривено је да се жртва и на друштвеним мрежама представљала као "старија особа". Односно, на његовом Фејсбук профилу стоји лажни датум и година рођења. Ово су адвокати одбране употребили на суду, а порота је одлучила да Теа није крива за "свесну обљубу малолетног лица".

Дечак се бранио и говорио да је мобилни телефон добио пре 13. рођендан, те да је морао да стави другу годину рођења јер не може да се региструје на ту друштвену мрежу уколико има мање од 13 година. На крају је "одабрао" да је рођен 2000. године. Касније је каже, заборавио да промени датум.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)