ЦРНО ПРЕДВИЂАЊЕ БИЛА ГЕЈТСА: Пословних путовања неће бити ни после пандемије

Танјуг

21. 11. 2020. у 01:02

ЦРНО ПРЕДВИЂАЊЕ БИЛА ГЕЈТСА: Пословних путовања неће бити ни после пандемије

Фото: ЕПА

НАКОН завршетка пандемије корона вируса биће чак 50 одсто мање службених путовања него пре, док ће се повећавати проценат оних који раде од куће.

То прогнозира један од најбогатијих људи на свету Бил Гејтс.

Он је за Бизнис инсајдер рекао да ће после пандемије бити и 30 одсто мање канцеларијских послова.

Оснивач Мајкрософта сматра да ће фирме подићи праг за пословна путовања након здравствене кризе, а да ће се приватни састанци одржавати ако су заиста хитни.

Мајкрософт је прошлог месеца најавио да ће отказати половину својих пословних летова након пандемије, као и да је много мање вероватно да ће запослени у тој компаније долазити на посао, чешће дити од куће, преноси СееБиз.

Увођење сличног хибридног модела већ су најавиле друге технолошке компаније као што су Твитер и Фејсбук.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

bane kan

21.11.2020. 02:07

Lako je njima. Imaju potpuni monopol u poslovanju, poseduju medije i vlast, nedodirljivi su. A za ostale je relnost da rad od kuce nije ni priblizno efikasan, da otkad je uveden ovde u Kanadi nista nije kao pre. Svaku uslugu koju trazite dobijate kasnije ili losu, sve je losije. A Microsoft samo izbaci novi "update" i napravi smece od polovine racunara starijih od 4 godine i za to nikom ne odgovara. To vam je isto kao da vam neko udje u kucu i uzme ves masinu jer je starija od 4 godine i jos trazi da platite odvozenje. Banda

Haos

21.11.2020. 12:25

Ovaj čovek vrši ,,predviđanja" na osnovu svog znanja. Obzirom da je u idiličnim odnosima sa ostalim pripadnicima duboke države. On govori šta spremaju za ostatak čovečanstva...nema tu teorije zavere. To nam dolazi. Ekonomski krah, a posle toga...