НЕСТАЛА ПРЕ 17 ГОДИНА: Убица је све време Сари и полицији био испред носа, а онда је откривен преко Тик-Тока

Novosti online

25. 10. 2020. у 08:10

НЕСТАЛА ПРЕ 17 ГОДИНА: Убица је све време Сари и полицији био испред носа, а онда је откривен преко Тик-Тока

Фото: Америчка полиција

САРА Тарни имала је само 12 година када је њена сестра Алиса нестала, због низа нелогичности годинама је сумњала да је њен отац, а Алисин очух умешан у овај догађај. Одлучила је да покрене сопствену истрагу и то на Тик-Току, што је 17 година касније резултирало очевим хапшењем.

Мајкл Тарни од почетка је негирао умешаност у овај догађај, а након година неуспешне полицијске истраге, Сара је одлучила да потражи "Правду за Алису" на друштвеним мрежама што је поново заинтересовало јавност за овај случај, преноси "Њуз".

Алиса (17) нестала је 2000. године из породичног дома где је живела са очухом и петоро браће и сестара, а оно што је пробудило Сарину сумњу била је чињеница да је отац извукао несталу тинејџерку раније из школе тог дана, као и да су власти пронашле опрему за снимање у њиховој кући, али и Алисина наводна порука да је побегла у Калифорнију.

На њеном Тик-Ток налогу брзо су се нашли снимљени разговори са оцем, али и снимци са његових надзорних камера и у августу 2020. Захваљујући њима и заинтересованости људи за овај случај, Мајкл (72) је оптужен за другостепено убиство и ухапшен.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)