УХАПСИТЕ БИЛА ГЕЈТСА! Мурал у Аустралији објаснио све - хиљаде људи широм света устало против медицинског фашисте (ВИДЕО)

Новости онлајн

17. 09. 2020. у 21:38

УХАПСИТЕ БИЛА ГЕЈТСА! Мурал у Аустралији објаснио све - хиљаде људи широм света устало против медицинског фашисте (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

МНОШТВО Аустралијанаца изашло је на улице и захтевало да се ухапси милијардер Бил Гејтс док се на зиду у Мелбурну појавио огромни плакат која напада поклоника вакцине.

Дивовско улично уметничко дело приказује оснивача Мајкрософта како се смеши и држи шприц, говорећи: „Време да бисте инсталирали апдејт".

- Мурал је настао док се Аустралија наставља побуну против„ оштре цензуре, надзора од зида до зида, дигитализације валуте и крутих социјалних контрола, укључујући репресивне блокаде. Мурал је потписао @Лусхсук, анонимни уметник отпора.

У међувремену, протести расту у градовима широм Аустралије. Аустралијанци и даље траже да се Бил Гејтс суочи са оптужбама за „злочине против човечности".

У мају су се велике групе окупиле испред Парламента у Мелбурну и узвикивале „ухапсите Била Гејтса".

Роберт Ф. Кенеди захвалио се уличном уметнику што је „задао ударац“ за слободу.

- Захваљујући Лусхсуку који је постигао поен за слободу.

- Царство вести и вакцина Руперта Мардока ускладило се са картелом међународне здравствене агенције Била Гејтса како би Аустралија постала полигон за њихово„ велико ресетовање, глобална деволуција са демократије на медицински фашизам" - наставио је Кенеди.

- Позивајући се на биолошку сигурност, аустралијски технократи увели су оштру цензуру, надзор од зида до зида, дигитализацију валуте и ригидне социјалне контроле, укључујући репресивне блокаде и обавезно маскирање - све без најаве. Да би задржали контролу и послушност, диктаторски режими користе страх да би оправдали укидање културе, самоизражавања и личних слобода - наставио је он.

Као што је "Неон Неттле" раније известио, сличне сцене биле су и у Немачкој прошлог месеца, када су грађани десетинама хиљада људи преплавили улице Берлина у знак протеста против Гејтса и великих фармацеуутских кућа. Бил Гејтс и његова супруга Мелинда су последњих месеци под све већом лупом. због њиховог све већег учешћа у светским здравственим питањима, пре свега, њиховог интересовања за пандемију ЦОВИД-19 и трке за вакцином.

Крајем августа, на масовном скупу у Немачкој виделе су се велике гомиле људи који су се захтевале да се човечанство пробуди и одбаци Била Гејтса, кога су демонстранти назвали "светским здравственим диктатором". 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

Zao mi je

18.09.2020. 12:24

Neverovatno mi je kako lako masa etiketira pojedinca.Covek je uspesan,ocigledno prepametan i poklonik svih ljudskih dostignuca u nauci,tehnici ,medicini;pritom humanista spreman da investira u globalno zdravlje.... I onda razne baba Vange,pametnjakovici,krenu s trovanjem i pljuvanjem ,da on zeli da ih cipuje,vakcinise...cak i sterilise...razne nebulaze...Toliko mi je zao da svako ima pravo da oblati svakog,pa se tako desava da i ovakvog filantropa opljuju razni likovi koji sebi pripisuju pamet kojom su ,eto,bas oni sve razotkrili i provalili. ..Zahvalna sam mu sto ulaze u medicinska istrazivanja,i sto se trudi da resava probleme...cak i onda kada ih drugi ne vide.

Russ

19.09.2020. 01:42

Moj predlog bi bio kada budu hapsili izopaceni um B G da to urade vrhunski psiholozi i patolozi naravno tu bih i dodao nekog direktora lokalnog rudnika koji bi bolestan um natera na rad u rudniku... pri tome nauči šta je znoj prirodni od cipovanih masturbacija i IZVITOPERENIH akcija. Uzeti svu imovinu i dati na korišćenje resursima bede i siromaštva. Eto to bi bio moj planetarni savet.