УХАПСИТЕ БИЛА ГЕЈТСА! Мурал у Аустралији објаснио све - хиљаде људи широм света устало против "медицинског фашисте" (ВИДЕО)

Новости онлајн

17. 09. 2020. у 21:38

МНОШТВО Аустралијанаца изашло је на улице и захтевало да се ухапси милијардер Бил Гејтс док се на зиду у Мелбурну појавио огромни плакат која напада поклоника вакцине.

УХАПСИТЕ БИЛА ГЕЈТСА! Мурал у Аустралији објаснио све - хиљаде људи широм света устало против медицинског фашисте (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

Дивовско улично уметничко дело приказује оснивача Мајкрософта како се смеши и држи шприц, говорећи: „Време да бисте инсталирали апдејт".

- Мурал је настао док се Аустралија наставља побуну против„ оштре цензуре, надзора од зида до зида, дигитализације валуте и крутих социјалних контрола, укључујући репресивне блокаде. Мурал је потписао @Лусхсук, анонимни уметник отпора.

У међувремену, протести расту у градовима широм Аустралије. Аустралијанци и даље траже да се Бил Гејтс суочи са оптужбама за „злочине против човечности".

У мају су се велике групе окупиле испред Парламента у Мелбурну и узвикивале „ухапсите Била Гејтса".

Роберт Ф. Кенеди захвалио се уличном уметнику што је „задао ударац“ за слободу.

- Захваљујући Лусхсуку који је постигао поен за слободу.

- Царство вести и вакцина Руперта Мардока ускладило се са картелом међународне здравствене агенције Била Гејтса како би Аустралија постала полигон за њихово„ велико ресетовање, глобална деволуција са демократије на медицински фашизам" - наставио је Кенеди.

- Позивајући се на биолошку сигурност, аустралијски технократи увели су оштру цензуру, надзор од зида до зида, дигитализацију валуте и ригидне социјалне контроле, укључујући репресивне блокаде и обавезно маскирање - све без најаве. Да би задржали контролу и послушност, диктаторски режими користе страх да би оправдали укидање културе, самоизражавања и личних слобода - наставио је он.

Као што је "Неон Неттле" раније известио, сличне сцене биле су и у Немачкој прошлог месеца, када су грађани десетинама хиљада људи преплавили улице Берлина у знак протеста против Гејтса и великих фармацеуутских кућа. Бил Гејтс и његова супруга Мелинда су последњих месеци под све већом лупом. због њиховог све већег учешћа у светским здравственим питањима, пре свега, њиховог интересовања за пандемију ЦОВИД-19 и трке за вакцином.

Крајем августа, на масовном скупу у Немачкој виделе су се велике гомиле људи који су се захтевале да се човечанство пробуди и одбаци Била Гејтса, кога су демонстранти назвали "светским здравственим диктатором". 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (12)

ТЕРМИНАТОРИ И АЛИГАТОРИ У АКЦИЈИ ИЗНАД УКРАЈИНЕ: Сјајни снимци руских хеликоптера током специјалне операције у Донбасу (ВИДЕО)