ЛУКАШЕНКО: Против Белорусије се води хибридни рат

Танјуг

27. 08. 2020. у 13:24

БЕЛОРУСКИ председник Александар Лукашенко изјавио је данас да се против Белорусије води "хибридни рат" и да је против ње почела дипломатска офанзива на највишем нивоу.

ЛУКАШЕНКО: Против Белорусије се води хибридни рат

Фото: АП

-Рећи ћу отворено: очигледно је да смо данас у одређеној фази хибридног рата против Белорусије. Како другачије то да назовемо? Овом борбом погођене су медијске куће и информативна сфера-рекао је Лукашенко, преноси ТАС С.

Нагласио је да се суседне земље отворено мешају у унутрашње послове Белорусије и врше притисак на њене власти.

-Очигледно је да је у питању дипломатски рат-рекао је Лукашенко.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (4)

dhc

27.08.2020. 15:15

Decenijama se vode hibridni ratovi od strane MI6,CIE,BNDa. Velikim delom i prema Srbiji to je najeftiniji i najefikasniji savremeni sistem ratovanja kojim rasclanjuju druge drzave primer kosova ili Ukrajne ili Katalonije itd. uzimaju zlato, prave podele i nemire izmedju istih ljudi u jednoj drzavi davanjem novca. Znate opasno je vreme doslo ako zelimo da zivimo normalno moramo se boriti protiv satana sa zapada.

Sale

27.08.2020. 17:29

E pa sad, ja bih pre rekao podli nego diplomatski. Otvoreni ne ide, ruski je veliki brat suviše blizu, pa idu na podlost, izdaju, prevaru i druge dobro poznate karakteristike takozvanih demokratskih šarenih "revolucija".