СКАНДАЛ У АУСТРАЛИЈИ: Полицајац давио девојку јер није носила маску (ВИДЕО)

Танјуг

петак, 14. 08. 2020. у 00:11

СКАНДАЛ У АУСТРАЛИЈИ: Полицајац давио девојку јер није носила маску (ВИДЕО)

Фото: Depositphotos

ПОЛИЦАЈЦИ аустралијске савезне државе Викторије су под истрагом, јер су наводно насилно поступали са женом која није носила маску за лице.

На снимцима догађаја који су се појавили на друштвеним мрежама, види се како два полицајаца прилазе младој жени у предграђу Колингвуда.

Снимљено је да је после неколико тренутака полицајац ухавтио девојку за грло и гура је уз зид. Млада жена је тада викнула: "Давите ме!".

Затим се чује како дечко девојке, који је снимао инцидент, говори полицајцима како је 21-годишњакиња ослобођена обавезе ношења маске због медицинских разлога.

Дечко девојке рекао је за 7НЕWС, преноси портал Индекс, како му је јасно да "сви морају да носе маске", али "да су неки грађани ослобођени те обавезе".
"Начин на који су нам пришли је застрашујући. Они би требало да нас штите. Не осећам се заштићено", додао је.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Realist

14.08.2020. 10:04

Policija u svim Zemljama Sveta postali su nemoguci i brutalni, i kad covek padne oni skoce na njega kao hijene iako covek ne mrda oni ga gaze to nije policija to su gori od kriminalaca. Ova policijska bolest mora se zabraniti.

dane

14.08.2020. 10:09

Nije ona bez razloga zaustavljena i uhapsena. Nismo videli sami pocetak pre nego sto je Policija uhvatila ne za vrat nego pored vrata i posle za donju celjust. Da ga nebi pljuvala i zarazila zato je covek uhvatio za celjust da usmeri od sebe mogucu zarazu.Samo koliko ih je izvre