УБИЛА ЖЕНУ ДА БИ ОСЕТИЛА КАКО ТО ИЗГЛЕДА: Хорор у Јужној Кореји какав се не памти

Новости онлине

04. 06. 2023. у 09:56

ДЕВОЈКА (23) из Јужне Кореје, обожаватељка криминала и прави фанатик, ухапшена је у граду Бусан у среду због сумње да је убила и раскомадала жену, саопштиле су власти.

УБИЛА ЖЕНУ ДА БИ ОСЕТИЛА КАКО ТО ИЗГЛЕДА: Хорор у Јужној Кореји какав се не памти

Фото: Твитер принтскрин/ Raphael Rashid

Полиција је рекла како верује да је убиство почињено из "радозналости" и да је осумњичена желела да осети како убиство изгледа из прве руке, пренео је медиј The Chosun Ilbo.

Јунг Ју-џунг је признала убиство и у петак је оптужена.

У почетку је Јунг тврдила да је убила жену током свађе, али је касније променила изјаву када се суочила са доказима истражитеља, наводи медиј.

Портпарол полиције рекао је да сумњају да је убиство било с предумишљајем и да је вођено њеном жељом да некога стварно убије након што је "постала опседнута убиством из ТВ програма и књига".

Испитивање њеног телефона открило је да је три месеца претраживала како да сакрије тело.

Истрага је такође открила да је Јунг гледала ТВ емисије о злочинима и из библиотеке узимала књиге са овом тематиком.

Полиција је рекла да је Јунг на интернету трагала за жртвом, и да је једну нашла преко апликације која повезује родитеље са приватним менторима, додаје медиј.

Два дана пре убиства, Јунг је контактирала жртву, представила се као мајка ученика деветог разреда, како би организовала посету кући жртве.

На дан злочина, Јунг је отишла у кућу прерушена у ученицу у школској униформи коју је набавила на интернету. Када је ушла у кућу, тврди полиција, фатално је избола жртву.

Полиција је рекла да је након тога раскомадала тело, неке делове ставила у кофер и оставила га у шуми поред реке, а друге делове тела оставила у сопственој кући, преноси медиј.

Осумњичена је задржала жртвин телефон, личну карту и новчаник у намери да почини "савршен злочин", рекао је портпарол полиције.

Међутим, возач таксија који ју је одвезао у шуму алармирао је полицију, која је након тога пронашла одећу са траговима крви у њеним торбама.

- Јунг је била и самотњак која је незапослена откако је завршила средњу школу пре пет година - наводи полиција, према новинама.

Портпарол полиције додао је да осумњичена осећа кајање због оног што је урадила.

БОНУС ВИДЕО: СТИЖЕ ЕЛЕКТРИЧНИ "МОСКВИЧ" - Почела производња на траци некадашње фабрике Реноа у Москви

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево кога још Хаг тражи осим Шешеља