СУСРЕТ ВИЛИЈАМА И ХАРИЈА С БЛИСКОМ ОСОБОМ ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ: Пре важне одлуке састали се с мушкарцем који зна све њене тајне

Novosti online

02. 06. 2023. у 08:21

О БРИТАНСКОЈ краљевској породици круже бројна нагађања и приче, а посебно све увек занима какав је однос браће Вилијама и Харија када је у питању њихова покојна мајка, принцеза Дајана.

СУСРЕТ ВИЛИЈАМА И ХАРИЈА С БЛИСКОМ ОСОБОМ ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ: Пре важне одлуке састали се с мушкарцем који зна све њене тајне

Фото: ЕПА

Кад је трагично преминула, Вилијам и Хари још су били деца, а човек који је о њима, али и о Дајани самој тада знао све био је њен батлер Пол Барел. Иако је пре неколико месеци у интервјуу открио да никада касније није разговарао с принчевима, блиски извор сада тврди другачије, те говори да се њихов сусрет ипак догодио 2017. године, пре него што је Хари донео важну одлуку да запроси Меган Маркл.

Извор је за медије рекао да су се тројица мушкараца сусрела врло лежерно, те да су Вилијам и Хари желели да разговарају с неким ко је био близак њиховој мајци.

 - Тражили су да све остане у тајности и он је то поштовао - додао је извор.

 - Пол им је радо испричао све што је знао и мало расветлио њихова сећања.

Пре три месеца откривено је и да Пол има рак простате, те да пре одласка на други свет жели све Дајанине тајне да подели с њеним синовима.

У интервјуу за Мирор у свом дому у Чеширу бивши краљевски слуга рекао је:

 - Моја болест усмерила је моју пажњу на то да момцима кажем ствари пре него што буде прекасно, да им кажем оно што би стварно требало да знају. Мислим да би ми Дајана рекла: "Пол, ово ти мора бити приоритет. Мораш да одеш да видиш моје момке."

 - Провео сам много сати с Дајаном, у њеним најсрећнијим и најмрачнијим временима. Поверила ми се и постоји много тога о чему никада нисам разговарао, али сада осећам да је прави тренутак за то. Мислим да би оно што имам да кажем могло поново да споји момке, што би Дајана очајнички желела. Рећи ћу им само истину, то је све. Не тражим ништа заузврат.

Такође, пожелео је и да утиче на то да се Вилијам и Хари помире након разлаза који се догодио откад је Хари напустио своју породицу с Меган Маркл и одселио се у Америку. Иначе, Пол је годинама служио принцезу Дајану, а она га је често називала својом стеном и великим пријатељем. Пол је имао два сина, Александера и Николаса, са својом супругом Маријом Косгров, а развели су се кад је открио да је хомосексуалац. Године 2017. оженио се Грејемом Купером и сада с њим живи у селу Тарпорли у Чеширу.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО:

НОВА КУНГ-ФУ ЗВЕЗДА: Кинескиња Хуи Јанг приказује своју вештину и снагу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ ИКАДА: Иван Миљковић скоро непрепознатљив (ФОТО)