БИВШИ МЕКДОНАЛДС РЕСТОРАНИ У БЕЛОРУСИЈИ: Настављају да раде без бренда

Танјуг

31. 03. 2023. у 17:56

ФИРМА "KSB Victory Restaurants", која је раније водила ланац ресторана Мекдоналдс у Белорусији, саопштила је данас да мрежа јавних угоститељских објеката у земљи наставља да ради без бренда.

БИВШИ МЕКДОНАЛДС РЕСТОРАНИ У БЕЛОРУСИЈИ: Настављају да раде без бренда

Фото: Профимедиа

Ресторани од новембра раде под знаком "Отворени смо" уместо ознаке Мекдоналдс, исти лого је постављен на сајту и друштвеним мрежама компаније.

-Овим знаком показујемо да смо отворени за купце. Радимо без бренда, речено је РИА Новостима у канцеларији компаније, на питање о наводно новом бренду „Отворени смо“.

Ресторани настављају да раде без натписа или брендирања, а раде са измењеним менијем који је уклонио намирнице од мака и додао нове врсте хране. Крајем марта на мрежи се појавио аналог "Хепи Мил" (Happy Meal)– "Кидс Мил"(Kids Meal), који укључује играчку из колекције.

Претходно су сајт Мекдоналдса у Белорусији и налози на друштвеним мрежама постали недоступни корисницима, а нова веб страница ланца ресторана КСБ Вицторy више не садржи информације о Мекдоналдсу и његовој корпоративној политици.

У привредном регистру Белорусије, ресторани који су раније носили назив Мекдоналдс су наведени као „КСБ Вицторy Рестаурантс“.

Руска компанија Система ПБО, која је власник бренда Вкусно – и Точка, објавила је да улази на белоруско тржиште и потписује уговор о франшизи са "KSB Victory Restaurants", која управља са 25 Мекдоналдс ресторана у земљи.

Компанија је средином новембра саопштила да ће од 22. новембра у Белорусији почети са радом ресторани који послују под брендом McDonald's под руским брендом Вкусно-и Точка, међутим до тога није дошло.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

РУСИ УПОЗОРАВАЈУ: Запад хоће рушење Вучића!

АМБАСАДОР Русије у Србији Александар Боцан-Харченко оценио је данас да је поклапање ескалације ситуације на Косову и Метохији са протестима у Београду „очигледан притисак“ на српско руководство и да је „циљ Запада промена политике Србије“.

03. 06. 2023. у 15:03

Коментари (0)

МНОГИ СЕ ИЗНЕНАДЕ КАДА ЧУЈУ: Знате ли коју средњу школу је завршио Радош Бајић?