ЖИВОТ ДЕМОНСТРАНТА ВИСИ О КОНЦУ: Тежак биланс сукоба у Француској

Горан Чворовић - Од сталног дописника Новости ПАРИЗ

26. 03. 2023. у 20:38

БИЛАНС сукоба који су у суботу одржани у Сент Солину на југозападу Француске је веома тежак.

ЖИВОТ ДЕМОНСТРАНТА ВИСИ О КОНЦУ: Тежак биланс сукоба у Француској

Горан Чворовић

Седморо демонстраната морало је да буде пребачено у болницу. Тридесетогодишњи младић је животно угрожен. Има контузију главе и док се лекари боре да га спасу, истовремено траје истрага да би се утврдило чиме је погођен.

У веома тешком стању је и деветнаестогодишња девојка која је задобила повреде у пределу лица. Компликовани прелом ноге доживео је и један двадесетседмогодишњи младић.

И у недељу су се лекарима јављали они с посекотинама, проблемима у дисању, оштећеним бубним опнама... Организатори истичу да је било око двеста повређених.

Повреде је задобило и 29 полицајаца. Један од тешко страдалих чувара реда можда више неће моћи да хода, док други има озбиљне проблеме с респираторним трактом.

Повређена су и два новинара.

БОНУС ВИДЕО: "НОВОСТИ" НА УЛИЦАМА ПАРИЗА: Поново масовне демонстрације - француска престоница у хаосу

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (1)

НОВАК У КЛИН, НИКОЛА У ПЛОЧУ: Због онога што је Јокић рекао, Ђоковић морао да реагује усред Ролан Гароса