ЈЕЗИВИ СНИМАК ЕКСПЛОЗИЈЕ У ФАБРИЦИ ЧОКОЛАДЕ: И даље траје потрага за несталима, једна особа извучена из рушевина (ВИДЕО)

Новости онлине

26. 03. 2023. у 08:26

У ЕКСПЛОЗИЈИ која се догодила у фабрици чоколаде у Пенсилванији погинуле су три особе, а четири се воде као нестале, саопштиле су данас локалне власти и потврдиле да је једна особа током ноћи извучена жива из рушевина.

ЈЕЗИВИ СНИМАК ЕКСПЛОЗИЈЕ У ФАБРИЦИ ЧОКОЛАДЕ: И даље траје потрага за несталима, једна особа извучена из рушевина (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб/ABC 7 Chicago

Спасилачке екипе које користе псе и опрему за снимање,  почеле су да претражују рушевине неколико сати после експлозије, нешто пре 17 часова у суботу, преноси АП.

Начелник полиције округа Вест Ридинг, Вејн Холбен, рекао је да је број погинулих порастао када је синоћ откривено и треће беживотно тело у рушевинама фабрике.

БОНУС ВИДЕО: ПЕШЧАНА ОЛУЈА У ВЕЛЕГРАДУ - Лоша видљивост али и квалитет ваздуха у гарду Ланжу у Кини

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (1)

ПОСКОК НАЂЕН У ДВОРИШТУ КОД АЛЕКСИНЦА: Стручњаци имају корисне савете за власнике кућа