НЕБЕНЗЈА ПОБЕСНЕО У САВЕТУ БЕЗБЕДНОСТИ: "Ви сте постали механизам Запада"

Новости онлине

07. 02. 2023. у 21:17

СТАЛНИ представник Русије при Уједињеним нацијама Василиј Небензја изјавио је данас пред Саветом безбедности да се секретаријат Организације за забрану хемијског оружја (ОПЦВ) претворио у, како је рекао, безобзирни и потпуно контролисан механизам у рукама Запада ради извртања чињеница.

НЕБЕНЗЈА ПОБЕСНЕО У САВЕТУ БЕЗБЕДНОСТИ: Ви сте постали механизам Запада

Василиј Небензја, Фото АП

Небензја је говорио на састанку Савета безбедности након онлајн наступа генералног директора ОПЦВ Фернанда Аријаса који је представио извештај у којем се окривљује сиријска влада за инцидент са употребом хемијског оружја у Думи у априлу 2018. године.

Небензја је указао да је после Аријасовог говора јасно да је секретаријат ОПЦВ деградиран и да се трансформисао из уважене и непристрасне међународне структуре, осмишљене да надгледа поштовање Конвенције о хемијском оружју у, како је навео, бесмислено и контролисано оруђе у рукама Запада за прикривање флагрантног кршења конвенција, пренео је ТАСС.

БОНУС ВИДЕО: ПРВИ "ЛЕОПАРД" ТЕНКОВИ СТИЖУ У УКРАЈИНУ - Транспорт са аеродрома у Канади

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (4)

ТИКТОК ОБЈАВИО: У САД имамо 150 милиона корисника месечно