РАТ у Украјини – 344. дан. Британски, немачки и пољски званичници сматрају да слање борбених авиона у Украјину сада није могуће. Док савезници са запада прикупљају нову траншу војне помоћи за Кијев која укључује и тенкове "леопард 2", борбе се распламсавају око Бахмута, Херсона и дуж реке Дњепар.

Bane Otadzbina

02.02.2023. 07:56

Crvena linija zs Rusiju ke ruski narod nasilno otet od matice raspadom SSSR. Ruski narod zivi na ruskim teritorijama izvan Rusije i te teritorije moraju biti vracene drzavi Rusiji. Rusija trazi svoje teritorije a nacisti bi da poubijaju Ruse i da preotmu teritorije.

BORKO

02.02.2023. 11:00

Volodine, mene ne brinu tenkovi koji će stići ukrajini,VEĆ ME BRINE GDE SU TI VAŠI SILNI TENKOVI. IZLOŽILI STE IH I POTROŠILI KAO GLINENE GOLUBOVE. Jaki ste na rečima, što nije slučaj na frontu. ONO ŠTO ME PLAŠI JE STANJE VAŠEG JAVNOG MNJENJA. JOŠ UVEK MIRUJE. TO JE KRAKATAU. NADAM SE DA ZNATE ŠTA JE TO.

master58

02.02.2023. 13:51

Dolazak sve te bagre u kijev je pravo ponizenje za Ruse.Zele pokazati daRusi nisu u sposobnosti da uniste komunikacije i da su oni ti koji mogu da rade sta hoce,Nemogu da shvatim da te pruge rade i da se nesto nije ucinilo da se onesposobe pa onda i nije ni cudo sto sve to naoruzanje dolazi bez problema jer im aviacija skoro nepostoji a preciznog naoruzanja nemaju .Kako oni misle da dobiju ovaj rat.Otvaranje drugog fronta bi im mozda pomoglo sada kada su se Ukrajinci skoncentrisali na istok.