НЕТАНЈАХУ НЕГОДОВАО: Антисемитизам на Трамповoj вечери са Фуентесом и Кањеом Вестом

Ђ.Г.

04. 12. 2022. у 21:40

БИВШИ израелски премијер Бењамин Нетањаху, који је у новембру добио мандат за формирање новог израелског кабинета, критиковао је вечеру бившег америчког лидера Доналда Трампа са екстремно десничарским активистом Ником Фуентесом и репером Кањеом Вестом, који су раније били критиковани због антисемитизма.

НЕТАНЈАХУ НЕГОДОВАО:  Антисемитизам на Трамповoj вечери са Фуентесом и Кањеом Вестом

Фото: AP Photo/Ariel Schali/AP Photo/Evan Vucci

Нетањаху је у интервјуу америчком телевизијском каналу НБЦ Њуз рекао да је Трамп раније учинио „дивне ствари“ за Израел – на пример, признао је Јерусалим као главни град земље, а такође је признао суверенитет Израела над Голанском висоравни . Према речима Нетањахуа, он остаје захвалан бившем америчком лидеру.

- Што се тиче Кањеа Веста и тог другог неприхватљивог госта, мислим да то није само неприхватљиво, то је једноставно погрешно. И надам се да ће (Трамп) пронаћи начин да се држи даље од тога и да то осуди - рекао је Нетањаху.

Трамп је раније био на удару критика након што је у новембру вечерао у својој резиденцији Мар-а-Лаго са антисемитом и борцем беле расе Ником Фуентесом и Кањеом Вестом, који су такође давали антисемитске изјаве - пренела је RIA.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

ОСАМНАЕСТОГОДИШЊА девојка М. Д. из села Маргита, код Вршца, коју су 2. и 3. фебруара силовали М. Ј. (42) и његов син Н. Ј. (22) из истом места, наводно је била актер уговореног брака.

07. 02. 2023. у 22:02

Коментари (0)

ПРЕКРЕТНИЦА - ОВАКО ВИШЕ НЕ МОЖЕМО Јелена о најтежим тренуцима у вези са Новаком