НА КОРАК ДО ДИРЕКТНОГ СУДАРА: Два америчка ратна брода умало избегла чеони судар у сред луке (ВИДЕО)

Novosti online

01. 12. 2022. у 22:28

ДВА ратна брода америчке морнарице једва су избегла чеони судар у заливу Сан Дијега, након што су пришли један другом на мање од 100 метара удаљености.

НА КОРАК ДО ДИРЕКТНОГ СУДАРА: Два америчка ратна брода умало избегла чеони судар у сред луке (ВИДЕО)

Фото твитер@WarshipCam

Снимак камере која надгледа залив показује ракетни разарач „Момсен“ како улази у луку, док истовремено десантни брод „Харперс фери“ покушава да изађе из луке.

Бродови су се кретали чеоно један према другом све док „Момсен“ није нагло скренуо улево како би избегао већи брод.

За лаичко око, удаљеност од неколико десетина метара између два брода можда не делује мала, али је то изузетно ризична ситуација и секунде су одлучивале да ли ће уопште успети да избегну судар.

Америчка морнарица покренула је истрагу због овог случаја.

sputnikportal.rs

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

НОВИНАРКА ИЗ СИРИЈЕ ЗА НОВОСТИ Америка, Британија и ЕУ спречавају било какву помоћ: Мука ми је од Запада и свега што раде (ФОТО)