ШОЛЦ НИЈЕ СПОСОБАН ДА ВОДИ ЗЕМЉУ: Немачка има стратешки интерес да сарађује са Русијом, све би било другачије да је још води Ангела Меркел

Novosti online

29. 09. 2022. у 08:28

Председник СРС Војислав Шешељ изјавио је да Мађарска има најпаметнију владу у садашњој ЕУ.

ШОЛЦ НИЈЕ СПОСОБАН ДА ВОДИ ЗЕМЉУ: Немачка има стратешки интерес да сарађује са Русијом, све би било другачије да је још води Ангела Меркел

Фото Танјуг/АП

Шешељ каже да Виктор Орбан зна да заштити интересе сопственог народа, а пријатељ је са Србијом. 

- Све ћемо учинити да ми помогнемо Мађарима, а надамо се и они нама. Немачка заслужује бољу власт. Ја мислим да ће она на улици оборити садашњу власт. Немачка има стратешки и геополитички интерес да сарађује са Русијом. Може да добије све сировине и енергенте по повољним ценама и да настави свој нагли економски успон. Овако, све пропада. Сада ће затварати фабрике и разне погоне. У чуду се нашла, а једним потезом све то може да промени - рекао је председник СРС за јутарњи програм ТВ Пинк.

Лидер радикала каже да се нада да ће Марин ле Пен ускоро да победи у Француској. Шешељ каже да ће Русија сваки педаљ своје територије бранити. 

- Америка хоће да упропасти западну Европу, да јој више не буде конкуренција - сматра Шешељ.

Лидер радикала тврди да Олаф Шолц није способан да води Немачку и да би све било другачије да ту земљу и даље води Ангела Меркел.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

ДА СЕ СМРЗНЕШ: Невероватна сцена на Ади Циганлији - мушкарац усред децембра отишао на КУПАЊЕ (ФОТО)