САДА ЈЕ БОГАТИЈИ ОД АДЕЛ: Британац на лутрији добио џекпот од 171 милион фунти

Novosti online

26. 09. 2022. у 00:11

ВЛАСНИК лоза који му је обезбедио џекпот од 171 милион фунти са извлачења лутрије „Јуромилионс“ у Британији, јавио се да преузме награду.

САДА ЈЕ БОГАТИЈИ ОД АДЕЛ: Британац на лутрији добио џекпот од 171 милион фунти

Фото: Принтскрин

Износ освојен на лутрији већи од 170 милиона фунти чини срећног добитника трећим највећим добитником Националне лутрије свих времена и тренутно богатијим од певача Харија Стајлса, који вреди око 100 милиона фунти, или на пример Адел, чија је вредност процењена на 150 милиона фунти, преноси Гардијан.

Енди Картер из Камелота, виши саветник победника у Националној лутрији, рекао је:

- Одушевљени смо што смо добили захтев за трећу највећу победу у историји и радујемо се што ћемо подржати власника тикета и помоћи им да почну да уживају у својој награди која заиста мења живот.

Након што се лоз потврди и износ новца исплати, добитник ће одлучити да ли ће изаћи у јавност или не. Ово је шести „Јуромилионс" џекпот освојен у Великој Британији ове године. Највећи добитак износио је 195 милиона фунти 19. јула, а сума је затражена већ дан после извлачења. Победник је одлучио да остане анониман.

Дана 10. маја, пар из Глостершира Џо и Џес Твејт освојили су 184 милиона фунти. Остале победе укључују 110 милиона фунти 2. септембра; џекпот од 109 милиона фунти 4. фебруара и 54 милиона фунти 10. јуна. Сви ови власници улазница су одлучили да остану анонимни.

Извлачење „Јуромилионса" одржава се два пута недељно, уторком и петком, и игра се у девет европских земаља. До сада је 15 британских играча освојило џекпот већи од 100 милиона фунти.

(РТС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! Орлови можда прођу даље и жребом

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! "Орлови" можда прођу даље и жребом

СРБИЈА је веровала да ће Бразил да добије Швајцарску, то се и десило. Али, жеља целе нације да "орлови", у случају победе против "сајџија". прескоче селекцију Мурата Јакина на другој позицији на табели - не само да је засад само жеља, већ можда не буде сама по себи довољна.

28. 11. 2022. у 19:57

Коментари (1)

ДЕТАЉНА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ДЕЦЕМБАР: Од 6. децембра долази до потпуног преокрета