ПРОНАЂЕН ЛЕШ ДЕЧАКА (6): Отворена истрага о његовој смрти у Свердловској области

П. З. С. / риа.ру

12. 09. 2022. у 18:55

ИСТРАЖИТЕЉИ су отворили кривични поступак након проналаска тела шестогодишњег дечака у селу Краснојарка у Свердловској области, преноси регионални СУСК.

ПРОНАЂЕН ЛЕШ ДЕЧАКА (6): Отворена истрага о његовој смрти у Свердловској области

Фото: АП


Како је саопштило одељење, у недељу увече, полицајци градског округа Серов добили су поруку о нестанку дечака у селу Краснојарка. Истог дана, касно увече, полиција је пронашла тело детета на једној од породичних парцела у септичкој јами преплављеној водом, поред тела је лежао његов бицикл.

-Покренут је кривични поступак због кривичног дела из дела 1. члана 109 Кривичног законика Руске Федерације (изазивање смрти из нехата), спроводи се низ неопходних истражних радњи. Увиђај је извршен, саслушавају се сведоци и заказана су неопходна испитивања. Тражи се карактеристични материјал у вези са породицом у којој се трагедија догодила“, наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! Орлови можда прођу даље и жребом

СРБИЈА МОРА ДА ПОБЕДИ ШВАЈЦАРСКУ, АЛИ... Тријумф можда не буде довољан, ево и зашто! "Орлови" можда прођу даље и жребом

СРБИЈА је веровала да ће Бразил да добије Швајцарску, то се и десило. Али, жеља целе нације да "орлови", у случају победе против "сајџија". прескоче селекцију Мурата Јакина на другој позицији на табели - не само да је засад само жеља, већ можда не буде сама по себи довољна.

28. 11. 2022. у 19:57

Коментари (0)

НОВИ СКАНДАЛ У ГРУПИ ОРЛОВА: Ово се не памти на Мундијалу