КАКО УКРАСТИ ГОРИВО ИЗ РЕЗЕРВОАРА: Грчка државна телевизија емитовала скандалозни туторијал (ВИДЕО)

Novosti online

28. 06. 2022. у 21:24

ЈАВНОСТ у Грчкој запањена је јер је у јутарњем програму државне телевизије ЕРТ емитован туторијал како да се, уз помоћ црева, преспе гориво из резервоара туђег аутомобила.

КАКО УКРАСТИ ГОРИВО ИЗ РЕЗЕРВОАРА: Грчка државна телевизија емитовала скандалозни туторијал (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Реакције јавности на друштвеним мрежама не јењавају након што је државни канал ЕРТ1, у свом гледаном јутарњем програму Синдесис, приказао упутство, корак по корак, како се то ради.

- Није нешто страшно компликовано… не треба вам ни посебна цев, чак ће и црево за воду за балконе послужити - објаснио је репортер Костас Стаму, док је давао савете о крађи током прилога који је шокирао гледаоце.

Сервисер аутомобила, који је био позван да се придружи репортеру у уживо емитованом сегменту програма, пружио је гледаоцима брзи водич колико је лако пресути бензин из резервоара за гориво. Додатно је показао и где тачно резервоар може да се пробуши, како би се украо његов садржај, ако би се први метод показао превише тешким.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ΕΡΤ (@ertofficial_)

Реакције на друштвеним мрежама биле су бурне, уз мноштво шаљивих коментара шта би гледаоци још могли да очекују од јавног сервиса.

Цене горива у Грчкој су последњих месеци у сталном порасту. Цене безоловног бензина достигле су преко 2,50 евра на Родосу и суседним острвима и 2,37 евра у просеку у Атини ових дана. Годишња стопа инфлације у Грчкој је у мају достигла 29-годишњи рекорд од 11,3 одсто.

(РТС)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РЕТКО ВИЂЕНА СЛИКА: Овако је Војислав Шешељ изгледао у младости (ФОТО)