АМЕРИКА КЛИЗИ У ДИКТАТУРУ: Бајден води САД до тачке без повратка?

Novosti online

26. 06. 2022. у 17:15

У АМЕРИЧКОЈ влади и Демократској странци постоје људи који ни под којим условима не желе да се растану од постојеће моћи.

АМЕРИКА КЛИЗИ У ДИКТАТУРУ: Бајден води САД до тачке без повратка?

Фото: ЕПА

Да би постигли овај циљ, спремни су да пркосе уставу и предузму отворено диктаторске кораке, изнела је своје мишљење бивши кандидат за председника САД Тулси Габард у интервјуу за Фокс њуз.

- Морамо остати у оквирима устава и владавине права. Демократе мисле да морају да се потруде да би „спасили Америку“. А то је опасан начин размишљања. Ако читате историју, видећете да скоро сваки диктатор који ради шта хоће верује да је његова ствар праведна. А имамо људе  –  не само на руководећим позицијама власти, већ и у другим деловима нашег друштва  –  који верују да морају учинити све да спасу земљу и народ.

Чинећи то, они оспоравају наш устав и поткопавају нашу демократију и уништавају нашу земљу. То је оно од чега морамо да заштитимо себе, своју земљу и своју будућност - поручила је Тулси Габард.

Она упозорава да Демократе занемарују принципе који одвајају добро од зла и верују да циљ оправдава средства .

- И, по мом мишљењу, управо је то слика која се може видети у диктатурама, у банана републикама. И то је оно што морамо спречити. Зато имамо Устав који не дозвољава људима који злоупотребљавају власт да остану на власти. Морамо да заузмемо чврст став и да спречимо да ситуација дође до тачке без повратка - рекла је Тулси.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

СТАРА НАРОДНА ВЕРОВАЊА: Ево зашто не треба убијати змије