ЕЛИМИНИСАНИ УКРАЈИНСКИ ДИВЕРЗАНТИ: Упали у замку ЛНР код Золотоја и борили се до последњег, имали америчко наоружање

П. З. С. / риа.ру

24. 06. 2022. у 17:55 >> 18:42

ГРУПА украјинских диверзаната елиминисана је на периферији Золота у Луганској Народној Републици, саопштио је командант шестог одвојеног моторизованог одреда Народне милиције ЛНР по Платову, херој ЛНР Владимир Полуполтиних.

ЕЛИМИНИСАНИ УКРАЈИНСКИ ДИВЕРЗАНТИ: Упали у замку ЛНР код Золотоја и борили се до последњег, имали америчко наоружање

Фото АП


Раније је званични представник Народне милиције ЛНР Иван Филипоненко рекао да су насеља Горскоје и Золоте у ЛНР потпуно под контролом републике.

-На путу до Золотоја пришла нам је група "специјалиста". Наравно, нико није заробљен. Такве људе не узимају, тачније, не одустају, рекао је Полуполтиних.

РИА Новости је дошла до снимака које су снимили украјински диверзанти током рада у близини Золота у Донбасу.

Командант шестог одвојеног моторизованог одреда Народне милиције ЛНР, херој ЛНР Владимир Полуполтиних, демонстрирао је новинарима амерички митраљез украјинске диверзантске групе, ликвидиране у близини села Золоте у Донбасу.

Раније је званични представник Народне милиције Луганске Народне Републике Иван Филипоненко рекао да су насеља Горскоје и Золоте у ЛНР потпуно под контролом републике.

-Ово је трофејни митраљез који смо заробили на путу за Золотој. Група "специјалаца" је изашла на нас. Ово је амерички митраљез М249. Има једну предност, ако митраљезацу понестане "лименки" са патронама, онда може да тражи од било ког пешадинца да му да свој магацин за аутомат, демонстрирао је Полуполтиних.

У котлу је према подацима руског МО било око 2.000 припадника ВСУ. Међу њима  80 страних плаћеника и 120 припадника нацистичких батаљона.

БОНУС ВИДЕО - РУСКИ "АЛИГАТОР" И "КРОКОДИЛ" У АКЦИЈИ: У бришућем лету јуре ка украјинским положајима

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОТРЕБАН ВАМ ЈЕ НАЈБОЉИ ИНТЕРНЕТ: А1 Србија је мрежа у коју прелази највећи број корисника у Србији