УБИЦА ИЗ ТЕКСАСА ПЛАНИРАО НАПАД? Показао пријатељу оружје и рекао "Немој да бринеш, сада изгледам другачије"

Танјуг

25. 05. 2022. у 07:42

БИВШИ друг из разреда тексашког убице Салвадора Рамоса, који је јуче убио 19 деце и двоје одраслих у основној школи у месту Јувалде, 150 километара од Сан Антонија, рекао је да му је Рамос послао фотографије оружја и муниције пре него што је кренуо у напад.

УБИЦА ИЗ ТЕКСАСА ПЛАНИРАО НАПАД? Показао пријатељу оружје и рекао Немој да бринеш, сада изгледам другачије

Фото: Танјуг

Пријатељ, који није желео да открива идентитет, рекао је да је на одређени начин био "близак" са Рамосом и да се повремено чуо са њим да играју Икс-бокс заједно.

- Послао би ми поруку ту и тамо, а пре четири дана, послао ми је фотографије оружја које је користио. И торбу пуну муниције. Питао сам га ''брате, шта ће ти ово?'', одговорио је ''немој да бринеш о томе''. Наставио је да ми шаље поруке типа ''изгледам сада врло другачије, не би ме препознао''- рекао је Рамосов пријатељ, пренео је ЦНН.

Пријатељ је додао да су Рамоса исмевала друга деца због одеће коју је носио и због лоше финансијске ситуације његове породице, па је у последње време све ређе виђан на часовима.

- Почео је да не долази у школу и онда је постепено изостајао. Једва да је и долазио на крају - додао је он.

Пријатељ је рекао да је, након што је завршио матуру, ређе разговарао са Рамосом, али да су сваких неколико месеци, на Рамосов предлог, играли Икс-бокс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЗАХАРОВА: Џонсонова изјава је монструозна - мрачно, недуховито и веома вулгарно